Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

9 листопада 2022 року, Вигодянський сільський голова Алла РИБАЧОК провела нараду

Дата: 09.11.2022 16:08
Кількість переглядів: 119

9 листопада 2022 року, Вигодянський сільський голова Алла РИБАЧОК провела нараду з керівниками комунальних підприємств, старостами, виконавчих органів та структурних підрозділів апарату Вигодянської сільської ради.

В ході наради були розглянуті основні питання життєдіяльності територіальної громади. Першочергово було звернено увагу на проблемні питання діяльності комунальних підприємств та благоустрою населених пунктів.

Алла Юріївна звернула увагу всіх учасників наради на існуючі в умовах воєнного стану ризики виникнення непередбачуваних ситуацій, які можуть вносити вагомі корективи в життєдіяльність та стабільну роботу всіх об’єктів комунальної власності. Особливо це стосується забезпечення безперебійного електропостачання до об’єктів водопостачання та водовідведення.

Окремо було приділено увагу питанню утворення громадського формування з охорони громадського порядку.

Зі старостами обговорено ряд питань щодо діяльності старостинських округів, доручено надати пропозиції для покращення діяльності старост, а також заслухано наявні проблемні питання по округах.

За підсумками наради посадовцям та керівникам структурних підрозділів дано доручення в межах їх компетенції. Серед пріоритетних завдань: вирішення поточних питань соціально-економічного напрямку, робота з об’єктами комунальної власності, благоустрій території громади та інші.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь