Святкування Дня молоді у Вигодянській громаді

Дата: 13.08.2021 15:54
Кількість переглядів: 677

Щорічно у літню пору року відзначається прекрасне свято – День молоді. Це свято натхнення, енергії й запалу, самоствердження та романтики.

Це свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість, що є не просто певний період у житті людини, а ще й особливий стан душі. Цим днем також привертається увага до актуальних проблем молодих людей. Йдеться, зокрема, про кроки щодо поліпшення якості їхнього життя та розширення кола можливостей.

У нашій громаді живуть люди, які заслуговують на те, аби ними пишалися. Ви сміливі, розумні, амбітні, сильні, творчі та запальні, вмієте чесно та впевнено відстоювати свої права. Ми високо цінуємо ваше прагнення наполегливо крокувати до своїх вершин, бути успішними, щасливими та відповідальними за власну долю та долю своєї громади та Батьківщини.

Протягом тижня були проведені заходи до Дня молоді в населених пунктах Вигодянської громади, які були різноманітними, дуже цікавими та головне, метою їх було виховання та розвиток у дітей та молоді найкращих якостей характеру. Так, Будинках культури сіл Секретарівка, Петрівське та Курган пройшли дискотеки, на яких під запальну музику танцювали всі охочі. А працівники Василівського БК залучили молодь до доброї справи – допомоги ветерану, а ввечері мешканці села могли насолодитися переглядом фільму просте неба. А молоді мешканці села Березань прийняли участь в майстер-класі з плетіння віночків та випікання пирога, також ввечері було організовано перегляд фільму на свіжому повітрі. У Вигодянському СБК пройшли шахово-шашкові ігри, заняття фітнес гуртка «Ідеал» та майстер-клас з миловаріння. Для молоді Кам’янського старостинського округу працівниками БК було організовано виховну бесіду у формі круглого столу, спортивні змагання на свіжому повітрі, міні-концерт, де молоді таланти виконували українські пісні, а ввечері усі бажаючі могли потанцювати під запальні хіти.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь