Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

1-ша спартакіада Вигодянської сільської ради «Кубок Незалежності»

Дата: 25.08.2021 11:45
Кількість переглядів: 1041

24 серпня, в день 30-ї річниці незалежності України, в адміністративному центрі громади - селі Вигода - на центральному стадіоні пройшли змагання 1-ї спартакіади «Кубок Незалежності» за участі команд із сіл ОТГ з 5-ти видів спорту: футболу (дорослі), міні-футболу (юнаки), волейболу, шахів та шашок.

Спартакіада розпочалася урочистим маршем команд. З вітальним словом до учасників та глядачів звернувся сільський голова Алла Рибачок, відзначивши, що спартакіада відбувається у знаменний день для України - День Незалежності. Урочисте відкриття заходу завершилося виступом вокального колективу «Сюрприз».

Чемпіонські кубки, медалі та грамоти у змаганнях з футболу одержали: команда с. Петрівське - І місце, команда с. Вигода - ІІ місце, команда с. Кам’янка - ІІІ місце. Також були нагороджені: Василь Лавренчук як кращий бомбардир, Сергій Кармазінський - кращий ворота та Олександр Мимогляд - кращий захисник.

У змаганнях з міні-футболу перше місце зайняла команда «Секретарівка», друге - команда «Кам’янка», третє - команда «Олімп-2». звання кращий бомбардир отримав Микита Пташник, кращий воротар - Сергій Гуцул, кращий захисник - Андрій Шаповал.

В змаганнях з волейболу перемогу святкувало команда с. Вигоди, на ІІ місці - команда с. Секретарівки, третю сходинку п’ядесталу посіла команда «Струмочок» (збірна ІРЦ та ЗДО с. Дослідне).кращим гравцем стала Валентина Узунова.

Переможцем у змаганнях з шахів став Юрій Гапоненко, друге місце зайняв Валерій Козаченко, третє місце - Володимир Бебзенко.

В турнірі з шашок переміг Володимир Бебзенко, друге та третє місця зайняли Ігор Наконечний та Юрій Гапоненко, відповідно.

За допомогу у підготовці та проведені заходу почесними грамотами й подарунками були нагороджені Алла Кучер, Тетяна Козарь, Валентина Красовська, Павло Юзишин, Світлана Владическу, Олександр Кантя, Ігор Ярема, Руслан Ковальський та Олександр Заблоцкий.

Також протягом усієї спартакіади всі охочі могли поласувати різноманітними літніми частування й насолодитися красивими українськими піснями. А для найменших вболівальників були запрошені спеціалісти з аквагриму та підготовлені розваги з іграшками та спортивним інвентарем.

У підсумку змагань спартакіади у всіх командах є переможці, призери в командному та особистому заліку. Всі переможці та призери нагороджені кубками, грамотами, медалями та приємними подарунками.

Вигодянська сільська рада, спільно з Управлінням освіти, культури, молоді та спорту, спортивними організаторами та громадськими активістами провели велику підготовчу роботу по участі команд в змаганнях.

Висловлюємо щиру подяку всім учасникам, вболівальникам та організаторам за хороший настрій і незабутні враження.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь