Святкування Дня Незалежності у Вигодянській громаді

Дата: 25.08.2021 14:45
Кількість переглядів: 1338

Фото без опису

24 серпня Україна святкувала 30 років своєї незалежності. Це дата, яка виражає дух народу, символізує його славне минуле, сьогодення і майбутнє - День Незалежності України. Це день, коли ми відчуваємо, що горді за нашу країну, що ми незламні, не дивлячись на будь-які перешкоди.

У межах відзначення 30-річчя незалежності України відбулося 10 святкових заходів по всій громаді.

Адже 30 років незалежності – це справді знакова подія, яку неможливо вмістити у вузькі межі формальних святкувань. Тому що Україна – молода країна з багатовіковою історією.

Святкові заходи тривали тривали з 20 до 24 серпня. Всі вони були об’єднані слоганом «Ти у мене єдина», який символізує бачення незалежності України як мрії, якої прагнули досягти багато поколінь українців.

Так, 20 серпня за участю колективів художньої самодіяльності із усіх сіл громади пройшов різножанровий фестиваль дитячої та юнацької творчості «Світ у долонях дитинства». На фестивалі юні аматори Вигодянської ОТГ демонстрували свої таланти у танцях, співі та рукоділлі. Всі переможці та учасники були нагороджені призовими кубками та грамотами. 21 серпня у сільських будинках сіл Василівка та Березань були проведені урочисті святкові концерти, після яких на глядачів чекали дискотека з живою музикою та пригощаннями. А 22 серпня у с. Кам’янка та Петрове також відбулися святкові концерти за участю юних талантів і патріотів нашої громади. 23 серпня жителі села Курган мали змогу відвідати святковий концерт, що пройшов у сільському клубі та відпочити під запальні пісні й танці. В цей же день у с. Секретарівка з нагоди Дня Прапора та Дня Незалежності пройшов 3-й велопробіг по вулицям села, участь у якому взяли як найменші жителі, так і дорослі. У святковий день, 24 серпня, в адміністративному центрі громади пройшла 1-ша спартакіада «Кубок Незалежності», на якій як глядачі, так і учасники отримали незабутні враження, масу задоволень та чудовий настрій. А завершився святковий марафон концертом «Незалежна, вишита колоссям, Україна квітуча моя!» у Секретарівському будинку культури. В кінці кожного з концертів для жителів та гостей громади була проведена безпрограшна лотерея, на якій учасники мали змогу випробувати свою вдачу та позмагатися за призи. Всі учасники лотереї отримали велике задоволення та хороший настрій.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь