Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

26 серпня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Вигодянської сільської ради

Дата: 27.08.2021 13:51
Кількість переглядів: 1646

Вчора, 26 серпня 2021 року, відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради, яке пройшло під головуванням Вигодянського сільського голови Алли Рибачок.

Під час засідання члени виконавчого комітету заслухали та обговорили 11 питань порядку денного, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади.

На початку засідання методист Управління освіти, культури, молоді та спорт Пітушкан Олена Сергіївна зачитала звіт про готовність шкіл сільської ради до роботи в новому навчальному році. Другим питання порядку денного було привітання першокласників зі святом Першого Дзвоника. Олена Сергіївна доповіла, що для 175 першокласників були закуплені подарунки, які будуть вручені на святі головою, працівниками сільської ради та Управління ОКМС.

Більшість питань, що розглядалися, стосувалися роботи Служби у справах дітей. Так, начальник служби, Шаповал Діана Федорівна відзвітувалася про стан справ щодо забезпечення житлом за рахунок коштів субвенції з державного бюджету дітей-сиріт в 2021 році. Також були прийняті два рішення про доцільність позбавлення батьківських прав, надано дозвіл на продаж нерухомого майна, в якому зареєстровані малолітні діти та затверджено рішення про постановку на квартирний облік дитини-сироти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь