Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць Леніна на Центральну, Кірова на Садову, Чапаєва на Сонячну, Калініна на Калинову, Свердлова на Вишневу в селі Василівка

Дата: 16.09.2021 10:30
Кількість переглядів: 1033

Інформаційне повідомлення

про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць Леніна на Центральну, Кірова на Садову, Чапаєва на Сонячну, Калініна на Калинову, Свердлова на Вишневу в селі Василівка

Вигодянська сільська рада інформує про початок проведення громадського обговорення пропозиції щодо перейменування вулиць Леніна на Центральну, Кірова на Садову, Чапаєва на Сонячну, Калініна на Калинову, Свердлова на Вишневу в селі Василівка, та запрошує усіх бажаючих долучитись до обговорення даного питання.

Організатор громадського обговорення – Вигодянська сільська рада.

Ініціатором громадського обговорення та громадських слухань є виконавчий комітет Вигодянської сільської ради.

Громадське обговорення проводиться Вигодянською сільською радою відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 р. № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичними особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» та розпорядження сільського голови № 351-СР від 16 вересня 2021 року «Про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць Леніна на Центральну, Кірова на Садову, Чапаєва на Сонячну, Калініна на Калинову, Свердлова на Вишневу в селі Василівка».

Зауваження та пропозиції подаються протягом 30 календарних днів з моменту оприлюднення цього повідомлення на офіційному веб-сайті сільської ради на поштову адресу: Одеська область, Одеський район, с.Вигода, вул.Нова, 33-а та на електронну пошту сільської ради selovugoda@ukr.net або за телефоном: 048-753-10-02.

Громадське обговорення заплановано провести у формі консультацій з громадськістю(посилання на опитування: https://forms.gle/FwwPfg7qRj8hkem36) на офіційному веб-сайті сільської ради, зборів та зустрічей з жителями села Василівка в строк до 19 листопада 2021 року. Про час і місце проведення зборів та зустрічей буде повідомлено додатково шляхом розміщення повідомлення на веб-сайті сільської ради та в громадських місцях села Василівка.

Відповідальними особами за організацію проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць Леніна на Центральну, Кірова на Садову, Чапаєва на Сонячну, Калініна на Калинову, Свердлова на Вишневу в селі Василівка є староста Василіського старостинського округу Ребрія Сергія Анатолійовича, та провідний спеціаліст зі зв’язків з громадкістью Ткачук Дарю Миколаївна, керуючу справами виконавчого комітету Гюльахмедову Катерину Русланівну.

Результати громадського обговорення будуть оприлюдненні на офіційному сайті Вигодянської сільської ради за посиланням: https://vygoda-gromada.gov.ua/ протягом 14 днів після закінчення обговорення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь