Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Звернення управління пенсійного фонду!

Дата: 03.11.2016 06:55
Кількість переглядів: 184

На території Вигодянської сільської ради перебувають 1144 особи, яким управління щомісячно нараховує та виплачує пенсії в розмірі 1427878 гривень.

Разом із тим, у зв’язку з ситуацією, яка склалася в нашій державі останім часом, із наростанням економічних та інших несприятливих факторів виникає необхідність пошуку додаткових джерел надходжень до пенсійного бюджету. Одним із традиційних резервів є погашення боргів зі сплати страхових та єдиного внеску. Не всі страхувальники сумлінно виконують взятий на себе обов’язок щодо сплати вказаних платежів, як до Пенсійного фонду так і до Державної податкової інспекції. Саме такими проблемними платниками залишаються фізичні особи підприємці, які обрали спрощену систему оподаткування, котрі чомусь вважають, що вчасна сплата внесків — це не обов’язкова норма.

Так станом на 01.10.2016 року 17 фізичних осіб — підприємців по Вигодянській сільській раді не виконали свої зобов’язання зі сплати платежів до бюджету на загальну суму 50300,48 гривень. Управлінням вжиті всі можливі заходи щодо погашення заборгованості. Нажаль вказані боржники на даний час так і не сплатили обов’язкові платежі.

Боржники пенсійного фонду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь