Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

ПОВІДОМЛЕННЯ Про оприлюднення заяв про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проектів генеральних планів с. Вигода, с. Паліївка, с. Сонячне, с. Зоряне Біляївського району Одеської області

Дата: 16.04.2019 15:29
Кількість переглядів: 235

16.04.2019

ПОВІДОМЛЕННЯ

Про оприлюднення заяв про визначення обсягу стратегічної

екологічної оцінки проектів генеральних планів

с. Вигода, с. Паліївка, с. Сонячне, с. Зоряне

Біляївського району Одеської області

Вигодянська сільська рада повідомляє, що згідно рішення сесії сільської ради VII- скликання № 227-А від 22.07.2016 року «Про організацію роботи з розроблення містобудівної документації населених пунктів-сіл Вигода, Паліївка, Сонячне, Зоряне Вигодянської сільської ради Біляївського району Одеської області» триває розробка генеральних планів вказаних населених пунктів, які на вимогу Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» потребують виконання стратегічної екологічної оцінки (СЕО).

Закон України «Про стратегічну екологічну оцінку» передбачає залучення громадськості до процесу СЕО, починаючи з процесу визначення обсягу виконання СЕО, та врахування побажань та зауважень.

Ознайомитись із Заявами про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки можна в приміщенні Вигодянської сільської ради за адресом: с. Вигода, вул. Центральна, буд. 46, та на сторінці Вигодянської сільської ради в мережі Інтернет.

Зауваження та побажання щодо визначення обсягу СЕО приймаються у письмовому вигляді та електронною поштою: selovugoda@ukr.net, протягом 15 календарних днів з моменту оприлюднення тексту заяви, тобто від 16 квітня 2019 року. Зауваження, подані після встановленого строку, не приймаються до уваги та не розглядаються.

Орган відповідальний за прийняття та розгляд побажань та зауважень – Вигодянська сільська рада.

Відповідальна особа – т.в.о. сільського голови Рибачок Алла Юріївна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь