Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Вигодянська сільська рада оголошує конкурс на створення офіційної символіки Вигодянської територіальної громади

Дата: 01.10.2021 09:02
Кількість переглядів: 1021

Фото без опису

Вигодянська сільська рада оголошує конкурс на створення офіційної символіки Вигодянської територіальної громади

Вигодянська сільська рада оголошує конкурс на створення офіційної символіки Вигодянської територіальної громади. Метою конкурсу є визначення найкращих науково обґрунтованих засад  і варіантів художніх вирішень герба та прапора Вигодянської територіальної громади для його остаточного затвердження сільською радою. Конкурс проводиться в наступні етапи та строки:

1 етап  – подача заявок на участь у конкурсі та конкурсних робіт – з 01.10.2021 по 06.11.2021;

2 етап – перевірка конкурсних робіт на відповідність заявленим вимогам та обрання із них кращих – з 08.11.2021 по 11.11.2021;

3 етап – громадське обговорення конкурсних робіт та голосування – з 12.11.2021 року

4 етап – підбиття підсумків громадського голосування – 01.12.2021;

5 етап – затвердження Вигодянською сільською радою офіційної символіки територіальної громади.

До участі у конкурсі запрошуються мешканці Вигодянської територіальної громади. Учасники можуть подати як одну, так і декілька конкурсних робіт у різних номінаціях.

Вимоги до ескізу герба та прапора громади:

•          Герб  громади

Ескіз герба Вигодянської територіальної громади повинен бути виконаний на аркуші паперу формату А4. Робота має бути виконана в кольорі. Допускаються різні техніки виконання, в тому числі і комп’ютерна графіка. Ескіз герба повинен відображати характерні особливості населених  пунктів  громади ,містити малюнки, або знаки, що здатні передати унікальність та ідентифікувати села  громади  серед інших населених пунктів. Ескізи мають бути авторськими та не містити плагіату.

  • Прапор  громади

Ескіз прапора територіальної громади повинен бути виконаний на аркуші паперу формату А-4. Робота має бути виконана в кольорі. Допускаються різні техніки виконання, в тому числі і комп’ютерна графіка. На ескізі прапора має бути розміщений герб або його елементи, інші символи. Співвідношення сторін прапора має становити 1:1.Ескізи мають бути авторськими та не містити плагіату.

На конкурс зі створення ескізу герба та прапора учасник подає (надсилає) такі документи:

- заявку на участь у конкурсі(у заявці повинна бути вказана наступна інформація: прізвище, ім’я, по-батькові, адреса, контактний телефон);

- кольорове зображення герба територіальної громади (на аркуші паперу формату А4 або в електронному вигляді )

- короткий опис герба із зазначенням значення зображених елементів, символів (на аркуші паперу формату А4 або в електронному вигляді);

- кольорове зображення прапора територіальної громади (на аркуші паперу формату А4 або в електронному вигляді;)

- короткий опис прапора із зазначенням значення його кольорової гамми та зображених на ньому елементів і символів (на аркуші паперу формату А4 або в електронному вигляді);

Конкурсні роботи подаються або надсилаються поштою до виконавчого комітету Вигодянської сільської ради за адресою: Одеська область, Одеський район, село Вигода, вул. Нова, 33-а.Конкурсні роботи, що подаються в електронному вигляді, надсилаються на електронну скриньку selovugoda@ukr.net з поміткою у назві теми листа «Герб , прапор територіальної громади». Телефон для довідок: 048753-10-02.

Термін подачі заявок - до 06 листопада 2021 року.

Переможець у конкурсі на кращий ескіз герба і прапора територіальної громади одержує грошову винагороду в сумі 2000 (дві тисячі) гривень.    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь