Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Розпорядження № 369-СР від 01 жовтня 2021 року "Про внесення змін до розпорядження сільського голови від 28 вересня 2021 року №367-СР "Про скликання чергової 14-ї сільської ради"

Дата: 01.10.2021 15:57
Кількість переглядів: 1031

вИГОДЯНСЬКА сільська рада

Одеського району ОДЕСЬКОЇ області

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ     

 

01 жовтня 2021 року

 

№   369-СР     

          

      Про внесення змін до розпорядження сільського

      голови від 28 вересня 2021 року  № 367-СР « Про скликання   чергової

      14-ї сесії УІІІ скликання сільської ради»

 

      Відповідно до ст.. 42   Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні”, -

 

  1. Внести зміни до розпорядження сільського голови від 28 вересня 2021 року № 369-СР « Про скликання   чергової 14-ї сесії УІІІ скликання сільської ради», а саме:

         1.1. додати до п. «Різне» порядку денного  наступні питання:

          - Про надання дозволу на розробку Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Єфімчук Марині Юріївні земельної ділянки  площею 0,0028 га, для будівництва індивідуального гаражу за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Вигода, вулиця  Елеваторна б/н.;

      - Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування площею 0,2500 га Одеській єпархії  Української Православної Церкви для будівництва та експлуатації Св.- Татіанівської храмової споруди за рахунок земель житлової та громадської забудови за адресою: Одеська область, Одеський район, с. Вигода, вулиця Елеваторна, 17;

         - Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Цуркан Іллі Павловичу земельної ділянки орієнтованою площею 2,0000 га

для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада  (за межами населеного пункту);

          - Про відміну рішення  Вигодянської сільської ради № 427-VIII від 26.06.2021 року«Про надання дозволу гр. Післяр Олегу Юрійовичу та Післяр Вірі Григорівні    на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 0,3076 га у спільну часткову власність  для ведення особистого селянського господарства розташованої  за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Кам’янка, вулиця Центральна, 72»;

         - Про надання  дозволу гр. Післяр Олегу Юрійовичу на розробку Проекту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки  у власність,  площею 0,3076 га, для   ведення особистого  селянського господарства  розташованої  за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Кам’янка, вулиця  Центральна, 72;

         - Про надання дозволу гр. Никифоренко Тетяні Іванівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,7500 га, для ведення особистого селянського господарства  за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту);

 - Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Бордодимовій Аллі Іванівні земельної ділянки орієнтованою площею 1,0000 га для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада  (за межами населеного пункту

- Про затвердження Технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) площею 0,0826 га, та безоплатну передачу гр. Андреєвій Ганні Олександрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, село Вигода,  вул. Зелена, 56;

- Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Журавльову Ігору Олександровичу земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)

 

       2.Затвердити у новій редакції перелік питань, що виносяться на 14-е засідання Вигодянської сільської ради сесії 08 жовтня  2021 року( додається).

       3. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

       Вигодянський сільський голова                                                                 А.Ю.Рибачок

 

 

 

 

 

 

 

Додаток до розпорядження сільського голови

№ 369-СР від 01.10.2021 року

 «Про внесення змін до розпорядження сільського

      голови від 28 вересня  2021  № 367-СР « Про скликання   чергової

      14-ї сесії УІІІ скликання сільської ради»

 

 

 

Перелік питань, що виносяться на 14-е засідання Вигодянської   сільської ради сесії      08 жовтня 2021 року

 

 

  1. Про внесення змін до рішення сесії сільської ради № 41-VIII скликання від  23 грудня 2020 року «Про місцевий бюджет Вигодянської сільської ради на 2021 рік».
  2. Про затвердження розпоряджень по Вигодянській сільській раді, прийнятих в міжсесійний період та наказів по управлінню освіти, культури, молоді та спорту Вигодянської сільської ради прийнятих в міжсесійний період;
  3. Про внесення змін до рішення сесії сільської ради №24-VIII скликання від 23 грудня 2020 року « Про затвердження соціальної цільової програми «Милосердя в дії» на території Вигодянської сільської ради на 2021-2023 роки».
  4. Про внесення змін до рішення Вигодянської сільської ради №220-VIII скликання від 04 березня 2021 року «Про затвердження Програми відшкодування вартості медикаментів за пільговими рецептами по Вигодянській сільській раді Одеського району одеської області».
  5. Про внесення змін до рішення Вигодянської сільської ради №125-VIII скликання від 04 березня 2021 року « Про затвердження Програми надання соціальних гарантій фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на 2021 рік».
  6. Про внесення змін до рішення № 17 – VIІI скликання від 10.12.2020 року «Про затвердження структури виконавчих органів Вигодянської сільської ради, загальної чисельності апарату ради та  її виконавчих органів».
  7.  Про затвердження Положення про Відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та цивільного захисту виконавчого комітету  Вигодянської сільської ради.
  8. Про затвердження положень про виконавчі органи,статутів закладів, комунальних установ, підприємств Вигодянської сільської ради Одеського району Одеської області,у новій редакції
  9. Про внесення змін до рішення сесії сільської ради №36 - VIII від 23 грудня 2020 року від «Про утворення старостинських округів та затвердження Положення про старосту».
  10. Про клопотання перед Міністерством культури України  щодо погодження припинення діяльності бібліотек-філій, що перебувають у комунальній власності Вигодянської територіальної громади.
  11. Про клопотання перед Міністерством культури України щодо погодження виключення з базової мережі (закриття)Червоногірського сільського Клубу  на території Вигодянської сільської ради.
  12. Про створення комунального закладу « Центру культури та дозвілля» Вигодянської сільської ради Одеського району Одеської області з філіями.
  13. Про розробку Стратегії розвитку Вигодянської  територіальної громади  на період  до 2027 року.
  14. Про затвердження Концепції створення Центру надання адміністративних послуг Вигодянської сільської ради.
  15. Про затвердження Програми із запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі Вигодянської сільської ради Одеського району Одеської області на 2022-2025 роки.
  16. Про затвердження  Програми  національно-патріотичного виховання  дітей та молоді Вигодянської сільської ради на 2021-2025 роки.
  17. Про затвердження Програми поводження з твердими побутовими відходами на території Вигодянської сільської ради Одеського району Одеської області на 2021- 2025 роки.
  18. Про затвердження Програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Вигодянської сільської ради на 2021-2023 роки.
  19. Про затвердження Програми розвитку агропромислового комплексу Вигодянської сільської ради Одеського району Одеської області на 2022-2025 роки.
  20. Про виплату компенсації за невикористану відпустку Вигодянському сільському голові.
  21. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) площею 0,2464 га,та безоплатну передачу гр. Цуканову Юрію Ігоревичу для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область,Одеський район, село Василівка,  вул. Калініна, 41
  22. Про затвердження Технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) площею 0,2200 га, та безоплатну передачу гр. Бєліковій-Люльченко Людмилі Петрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область,Одеський район, село Березань,  вул. Новобіляївська, 30.
  23. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) площею 0,0824 га, та безоплатну передачу гр. Швецову Юрію Івановичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),яка розташована за адресою: Одеська область,  Одеський район, село Вигода,  вул. Спортивна, 56.
  24. Про надання дозволу гр. Ген Людмилі Олексіївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,7400 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  25. Про надання дозволу гр. Ковальчук Наталії Петрівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,2500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Одеський район, село Кам’янка, вулиця  Центральна, 36.
  26. Про надання гр. Далян Тетяні Михайлівні дозволу на виготовлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  на території Вигодянської сільської ради Одеського району, Одеської області (за межами населеного пункту).
  27. Про затвердження Проекту землеустрою  щодо відведення у власність гр. Ласюк Катерині Вікторівні земельної ділянки площею 0,0700 га для індивідуального дачного будівництва за адресою: Одеська область, Одеський район, село Курган, вул. Польова, 27.
  28. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Ліпінському Андрію Вікторовичу  земельної ділянки площею 0,1463 га для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),за адресою: Одеська область, Одеський район,село Вигода, вул. Шевченка, 10.
  29. Про надання дозволу гр. Німер Емад на розробку проекту землеустрою і подальшого  укладання договору оренди земельної ділянки  площею 2,0000 га строком на 5 років для обслуговування нежитлової будівлі, Комплекс будівель та споруд №2 за адресою: Одеська область, Одеський район, село Кам’янка, буд. 9.
  30. Про надання земельної ділянки в с. Вигода для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) (постановка в чергу на отримання земельної ділянки Протосавіцька Єлизавета Миколаївна).
  31. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Мандибурі Ігорю Івановичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства,за адресою: Одеська область, Одеський район,Вигодянська сільська рада, комплекс  будівель та споруд № 4, будинок 4-А (за межами населеного пункту).
  32. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Мандибурі Івану Адамовичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства,  за адресою: Одеська область, Одеський район,Вигодянська сільська рада, комплекс  будівель та споруд № 5, будинок, 1, 8(за межами населеного пункту).
  33. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Лиховид Людмилі Севастьянівні земельної ділянки площею 0,2000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за адресою: Одеська область, Одеський район, село Курган, вул. Гайдара, 46.
  34. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Лиховид Віталію Борисовичу земельної ділянки площею 0,1900 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),за адресою: Одеська область, Одеський район,село Курган, вул. Одеська, 69.
  35. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Лиховид Борису Антоновичу земельної ділянки площею 0,2000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за адресою: Одеська область, Одеський район,село Курган, вул. Гайдара, 46-А.
  36. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр.  Орлу Ігорю Олександровичу земельної ділянки площею 0,1200 га для ведення садівництва на території Вигодянської сільської ради, Одеського району, Одеської області (за межами населеного пункту).
  37. Про надання дозволу гр. Слюсаренко Асі Василівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,0901 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Одеський район, село Вигода, вулиця Нова, 3.
  38. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Троцюк Оксані Олександрівні земельної ділянки орієнтованою площею 1,0000 га для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  39. Про надання земельної ділянки в с. Вигода для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)                     ( постановка в чергу Лужанської Анастасії Віталіївни).
  40. Про надання дозволу гр. Левчук Ользі Андронівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,2279 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Одеський район, село Березань, вулиця  Шкільна, 38.
  41. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Іскімжі Таісії Миколаївні земельної ділянки площею 0,7999 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  42. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Пістраіловій Тетяні Олександрівні земельної ділянки площею 1,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  43. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Петровій Ганні Вадимівні земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  44. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Юріну Денису Юрійовичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  45. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Хімчаку Сергію Дмитровичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  46. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) площею 0,2299 га, та безоплатну передачу гр. Кришмар Валерію Дем’яновичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, село Березань,  вул. Шкільна, 22.
  47. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Колісніченко Лідії Григорівні земельної ділянки орієнтованою площею 1,0000 га для ведення особистого селянського господарстваза адресою: Одеська область, Одеський район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  48. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Фока Тетяні Сергіївні земельної ділянки орієнтованою площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  49. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Унгурян Павлу Володимировичу земельної ділянки орієнтованою площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  50. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Унгурян Олені Степанівні земельної ділянки орієнтованою площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  51. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Кушпіль Віктору Вікторовичу земельної ділянки орієнтованою площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  52. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Іжаковській Надії Степанівні земельної ділянки орієнтованою площею 1,0000 га для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  53. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Шаповал Артему Борисовичу земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  54. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Чолак Віталію Дмитровичу земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  55. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Труфкіну Віталію Вікторовичу земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський район,Вигодянська сільська рада  (за межами населеного пункту).
  56. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Миргородському Івану Дмитровичу земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський район,Вигодянська сільська рада  (за межами населеного пункту).
  57. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Карагодіну Дмитру Вікторовичу земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський район,Вигодянська сільська рада  (за межами населеного пункту).
  58. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Могорян Едуарду Івановичу земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою:  Одеська область, Одеський район,Вигодянська сільська рада  (за межами населеного пункту).
  59. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Заїм Аллі  Петрівні земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада  (за межами населеного пункту).
  60. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Петрущак Віктору Вікторовичу земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  61. Про надання дозволу гр. Гвоздьовій Альоні Володимирівні  на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  для індивідуального дачного будівництва за адресою: Одеська область, Одеський район,село Курган, вулиця Польова 20.
  62. Про надання дозволу гр. Владіческу Ользі Володимирівні  на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  для індивідуального дачного будівництва за адресою: Одеська область, Одеський район,село Курган, вулиця Шевченка, 46.
  63. Про надання дозволу гр. Владіческу Катерині Іванівні на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  для індивідуального дачного будівництва за адресою: Одеська область, Одеський район,село Курган, вулиця Центральна, 59.
  64. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки   в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) площею 0,1245 га, та безоплатну передачу гр. Фомінському Ігору Анатолійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, село Зоряне,  вул. Піскунова, 16.
  65. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) площею 0,2500 га, та безоплатну передачу гр. Бурковському Володимиру Олександровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, село Василівка,  вул. Комарова, 62.
  66. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) площею 0,2500 га, та безоплатну передачу гр. Тополчан Олені Іванівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, село Паліївка,  вул. Центральна, 41.
  67. Про надання дозволу гр. Андронатій Вірі Володимирівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,1519 га,для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Одеський район, село Петрове, вулиця Тіниста, 54
  68. Про надання дозволу гр. Щіпському Володимиру Івановичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,7500 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада,  (за межами населеного пункту).
  69. Про надання гр. Кирилюк Ірині Григорівні та гр. Терпан Тетяні Григорівні дозволу на виготовлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільну сумісну власність, для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва  на території Вигодянської сільської ради Одеського району, Одеської області (за межами населеного пункту).
  70.  Про надання гр. Кирилюк Ірині Григорівні та гр. Терпан Тетяні Григорівні дозволу на виготовлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  на території Вигодянської сільської ради Одеського району,Одеської області (за межами населеного пункту).
  71. Про надання дозволу гр. Терпан Тетяні Григорівні на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність,  площею 0,1100 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Одеський район, с-ще Дослідне, вулиця  Південна, 12.
  72. Про надання дозволу гр. Медянцевій Галині Петрівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,7000 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район,  (за межами населеного пункту).
  73. Про затвердження Проекту землеустрою  щодо відведення у власність гр. Галавай Галині Тарасівні земельної ділянки площею 0,0695 га для індивідуального дачного будівництва за адресою: Одеська область, Одеський район,село Курган, вул. Садова, 46.
  74. Про затвердження Проекту землеустрою  щодо відведення у власність гр. Воробйовій Ользі Семенівні земельної ділянки площею 0,1000 га для індивідуального дачного будівництва за адресою: Одеська область, Одеський район,село Курган, вул. Горіхова, 25.
  75. Про затвердження Проекту землеустрою  щодо відведення у власність гр. Корзюковій Галині Максимівні земельної ділянки площею 0,0700 га для індивідуального дачного будівництва за адресою: Одеська область, Одеський район,село Курган, вул. Ромашкова, 5.
  76. Про затвердження Проекту землеустрою  щодо відведення у власність гр. Мороз Ігору Олеговичу земельної ділянки площею 0,0700 га для індивідуального дачного будівництва за адресою: Одеська область, Одеський район, село Курган, вул. Горіхова, 9.
  77. Про надання земельної ділянки в с. Вигода для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) (постановка в чергу Каплун Ірини Михайлівни).
  78. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) площею 0,1246 га,та безоплатну передачу гр. Флока Олені Андріївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, селище Дослідне,  вул. Володимирська, 19.
  79. Про затвердження Технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) площею 0,0860 га, та безоплатну передачу гр. Скворцовій Вірі Юхимівні для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),яка розташована за адресою: Одеська область,  Одеський район, село Вигода,  вул. Нова, 11.
  80. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки   в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) площею 0,1059га,  та безоплатну передачу гр. Шепелєву Андрію Володимировичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, село Паліївка,  вул. Добровольського, 15.
  81. Про надання дозволу гр. Негрієнко Олександру Миколайовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,7500 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  82. Про надання дозволу гр. Кузьмінському Івану Миколайовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,6000 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  83. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) площею 3,5062 га, та безоплатну передачу гр. Ворову Володимиру Яковичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  на території Вигодянської сільської ради Одеського району  Одеської області (за межами населеного пункту).
  84. Про затвердження Проекту землеустрою  щодо відведення у власність гр. М’ястківському Івану Валерійовичу земельної ділянки площею 0,0700 га для індивідуального дачного будівництва за адресою: Одеська область, Одеський район,село Курган, вул. Садова, 58.
  85. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Вигоняйло Олені Валеріївні земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  86. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Вигоняйло Євгену Ігоровичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  87. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Вигоняйло Людмилі Вікторівні земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  88. Про передачу ТОВ «БАНОН»   в  платне користування на умовах оренди строком на 5 років земельну ділянку, кадастровий номер 5121081700:02:002:0344, площею 0,2275 га, для будівництва і обслуговування нежитлової будівлі, розташованої на території Вигодянської сільської ради Одеського району, Одеської області, за адресою: вул. Вінявського,  3-Г, с. Вигода, Одеського району, Одеської області.
  89. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) у  власність гр. Раділовій Валентині Вікторівні земельної ділянки площею 0,7496 га для ведення особистого селянського господарства на території Вигодянської сільської ради, Одеського району,Одеської області (за межами населеного пункту).
  90. Про надання дозволу гр. Яковенко Олександру Петровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,7600 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район,  Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  91. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) площею 0,1500 га, та безоплатну передачу гр. Маняка Тетяні Іванівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область,  Одеський район, село Вигода,  вул. Перемоги, 61.
  92. Про складання угоди щодо розірвання договору оренди земельної ділянки
  93. Про передачу  у власність гр. Амеліну Сергію Вікторовичу земельної ділянки площею 0,1806 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за адресою: Одеська область, Одеський район,село Вигода, вул. Піонерська 9.
  94. Про надання дозволу гр. Домбровському Олексію Петровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 1,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  95. Про надання дозволу гр. Ганжа Марії Дмитрівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,6000 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  96. Про надання дозволу гр. Петровській Євдокії Іванівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,5996 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  97. Про надання дозволу гр. Демковському Валерію Григоровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,6000 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  98. Про надання дозволу гр. Булик Наталії Іванівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,5995 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  99. Про надання дозволу гр. Кузик Роману Володимировичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,6900 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  100. Про надання дозволу гр. Мікулінській Катерині Михайлівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,6000 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  101. Про надання дозволу гр. Боряк Аллі Петрівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,6000 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район,  Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  102. Про надання дозволу гр. Стоянову Віктору Дмитровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,5999 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  103. Про надання дозволу гр. Рожко Орисі Яківні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,6096 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  104. Про надання дозволу гр. Папіні  Валентині Аркадіївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 2,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  105.  Про надання дозволу гр. Підручному Олександру Івановичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 1,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).     
  106. Про надання дозволу гр. Рожко Ігорю Олексійовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,7500 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський  район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  107. Про надання дозволу гр. Яковенко Едуарду Олександровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,7600 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  108. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Житковій Ганні Миколаївні  земельної ділянки площею 0,1466 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),за адресою: Одеська область, Одеський район,село Петрове, вул. 40 років Перемоги, 65.
  109. Про передачу ПСП «КУРГАН»   в  платне користування на умовах оренди строком на 5 років земельну ділянку, кадастровий номер 5121080700:02:001:0456, площею 0,1146  га,  для будівництва та обслуговування нежитлової будівлі, розташованої на території Вигодянської сільської ради Одеського  району Одеської області, за адресою: вул. Центральна, 60-А, с. Березань, Одеського  району,Одеської області.
  110. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Балюк Ларисі Федорівні земельної ділянки площею 0,0765 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),за адресою: Одеська область, Одеський район,селище Дослідне, вул. Горіхова 35 А.
  111. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Кілар Андрію Андрійовичу земельної ділянки площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),за адресою: Одеська область, Одеський район, село Березань, вул. Південна 17.
  112. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою НЕК «Укренерго» щодо відведення земельної ділянки  орієнтованою площею 0,0100 га для розміщення, будівництва, експлуатації  опори № 447  ПЛ 330 кВ «Усатове – Аджалик № 2» за адресою: Одеська область, Одеський  район,  Вигодянська сільська рада(за межами населеного пункту).
  113. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою НЕК «Укренерго» щодо відведення земельної ділянки  орієнтованою площею 0,0100 га для розміщення, будівництва, експлуатації  опори № 451 ПЛ 330 кВ «Усатове – Аджалик № 2» за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  114. Про відміну рішення виконавчого комітету № 107 від 03.06.2021 року «Про надання дозволу гр. Бондарюк Володимиру Володимировичу  на розміщення  тимчасової споруди для провадження  підприємницької діяльності, на території Вигодянської сільської ради, село Кам'янка».
  115. Про надання  дозволу гр. Маринчуку Сергію Васильовичу на розробку Проекту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки  в оренду, на 5 років орієнтовною площею 2,0000 га, для   сінокосіння та випасання худоби  розташованої  за адресою: Одеська область, Одеський  район, Вигодянська сільська рада(за межами населеного пункту ).
  116. Про надання земельної ділянки в с. Вигода для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)( постановка в чергу Маринчук Сергія Васильовича).
  117. Про надання земельної ділянки в с. Вигода для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) ( постановка в чергу Парубок Лесі Сергіївни).
  118. Про надання земельної ділянки в с. Курган для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) (постановка в чергу Парубок Олександра Миколайовича).
  119. Про надання земельної ділянки в с. Курган для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) ( постановка в чергу Тихолаз Дмитра Дмитровича).
  120. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою НЕК «Укренерго»щодо відведення земельної ділянки  орієнтованою площею 0,0100 га

для розміщення, будівництва, експлуатації  опори № 446  ПЛ 330 кВ «Усатове – Аджалик № 2» за адресою: Одеська область, Одеський  район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).

  1. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) у  власність гр. Стеценко  Сергію Івановичу земельної ділянки площею 0,8903 га для ведення особистого селянського господарства на території Вигодянської сільської ради,  Одеського  району,Одеської області (за межами населеного пункту).
  2. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) площею 0,1915 га,  та безоплатну передачу гр. Нестеруку Сергію  Олександровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),яка розташована за адресою: Одеська область,  Одеський район, село Секретарівка,  вул. Зарічна, 83.
  3. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) загальною площею 3,5059 га та безоплатну передачу гр. Ліпінському Миколі Костянтиновичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Вигодянської сільської ради Одеського  району Одеської області (за межами населеного пункту).
  4. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Тимошенко Христині Романівні земельної ділянки площею 0,0273 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський район,село Курган, вул. Південна, 44А.
  5. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Садікяр Ар’ян Васе земельної ділянки площею 0,2583 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський район, село Березань, вул. Новобіляївська, 10.
  6. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Бразі Олександру Юрійовичу земельної ділянки площею 0,0201 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський район,село Березань, вул. Центральна, 5.
  7. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Пшеничніковій Людмилі Іванівні земельної ділянки площею 0,0372 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський район,село Березань, вул. Шкільна, 37.
  8. Про затвердження Проекту землеустрою  щодо відведення у власність гр. Моску Тетяні Юріївні земельної ділянки площею 0,0656 га для індивідуального дачного будівництва за адресою: Одеська область, Одеський район, село Курган, вул. Південна,76.
  9. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Карауш Сергію Михайловичу земельної ділянки площею 0,0699 га для індивідуального дачного будівництва за адресою: Одеська область, Одеський район,село Курган, вул. Садова 59.
  10. Про надання  дозволу гр. Хрущ  Володимиру Миколайовичу на розробку Проекту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки  у власність,  площею 2,0000 га, для   ведення особистого   селянського господарства  розташованої  за адресою: Одеська область, Одеський  район, Вигодянська сільська рада.
  11. Про передачу ПСП «СЕКРЕТАРІВСЬКЕ»   в  платне користування на умовах оренди строком на 5 років земельну ділянку, кадастровий номер 5121084500:01:001:0357, площею 2,9937  га,  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (для експлуатації нежитлових будівель ) розташованої на території Вигодянської сільської ради Одеського  району Одеської області, за адресою: вул. Зелена,31, с. Секретарівка, Одеського  району,Одеської області.
  12. Про передачу ПСП «СЕКРЕТАРІВСЬКЕ»   в  платне користування на умовах оренди строком на 5 років земельну ділянку, кадастровий номер 5121084500:01:001:0358, площею 1,7006  га,  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (для експлуатації нежитлових будівель ) розташованої на території Вигодянської сільської ради Одеського  району Одеської області, за адресою: вул. Зелена,29, с. Секретарівка, Одеського району,Одеської області.
  13. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Станєву Володимиру Дмитровичу земельної ділянки площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)за адресою: Одеська область, Одеський район, село Секретарівка, вул. Зарічна 164.
  14. Про надання дозволу гр. Ясінковській Ганні Василівні на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  для індивідуального дачного будівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,село Курган, вул Сонячна,25.
  15. Про надання дозволу гр. Молчанову Володимиру Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального дачного будівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,село Курган, вул Центральна,82.
  16. Про надання дозволу гр. Ліщинській Анні Вікторівні на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  для індивідуального дачного будівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,село Курган, вул. Південна, 53.
  17. Про надання дозволу гр. Гюльахмедовій Катерині Русланівні на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального дачного будівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,село Курган, вул. Ромашкова, 46.
  18. Про надання дозволу гр. Тітієвському  Миколі Валерійовичу  на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність,  площею 0,1938 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Одеський  район, село  Кам'янка, провулок Поперечний 12.
  19. Про надання  дозволу гр. Люльченко Аллі Станіславівні  на розробку Проекту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки  у власність,  площею 2,0000 га, для   ведення особистого селянського господарства  розташованої  за адресою: Одеська область, Одеський  район, Вигодянська сільська рада.
  20. Про надання  дозволу гр. Чубрей Сергію Григоровичу на розробку Проекту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки  у власність,  площею 2,0000 га, для   ведення особистого  селянського господарства  розташованої  за адресою: Одеська область, Одеський  район, Вигодянська сільська рада.
  21. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Тарченку Олегу Михайловичу земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  22. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Ясінковському Михайлу Романовичу земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою:  Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту.
  23. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Швець Віталію Володимировичу земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  24. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Унгурян Олені Степанівні земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада  (за межами населеного пункту).
  25. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Ткачу Владиславу Анатолійовичу земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  26. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Скурчанській Ірині Петрівні земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  27. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Скурчанському Сергію Васильовичу  земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада  (за межами населеного пункту).
  28. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Ажаману Сергію Миколайовичу земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  29. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Атаману Богдану Михайловичу земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  30. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Бондаренку Григорію Володимировичу земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада  (за межами населеного пункту).
  31. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Вдовиченку Андрію Івановичу земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада  (за межами населеного пункту).
  32. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Сиротюку  Віталію Павловичу земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  33. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Семенухі Івану Леонідовичу земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  34. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Селезьку  Олегу Анатолійовичу земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  35. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Свищу Вадиму Степановичу земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська  рада  (за межами населеного пункту).
  36. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Прибичу Миколі Романовичу земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  37. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Потапчуку Івану Федоровичу земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада  (за межами населеного пункту).
  38. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Пелехатому Ігорю Васильовичу земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  39. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Пашкову Юрію Вікторовичу земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  40. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Паламарчуку Володимиру Григоровичу земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  41. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Миронів Ігорю Павловичу земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою:  Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  42. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Лаврінову Сергію Вікторовичу земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  43. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Ласюк Катерині Вікторівні земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  44. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Куліковському Олександру Ігоровичу земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою:  Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська  рада (за межами населеного пункту).
  45. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Колесникову Анатолію Володимировичу земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  46. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Катеринич  Сергію Володимировичу  земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  47. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Капацин Олександру Миколайовичу земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  48. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Заяць Миколі Миколайовичу земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  49. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Жуку Анатолію Олександровичу земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада с. Василівка (за межами населеного пункту).
  50. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Єфімчук Максиму Олеговичу земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  51. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Дроздовій  Валерії  Сергіївні земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  52. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Гордузенко Олександру Васильовичу земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  53. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Вязеленко Аллі Григорівні земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  54. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Гончарову  Ігорю  Вікторовичу земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  55. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Садікяр Абдул Васе земельної ділянки орієнтованою площею 0,6000 га для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район,Вигодянська сільська рада  (за межами населеного пункту).
  56. Про надання дозволу гр. Кушніренко Віктору Михайловичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,2500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)за адресою: Одеська область, Одеський район, село Петрове, вулиця  Шкільна, 9.
  57. Про надання  дозволу гр. Кушніренко Віктору Михайловичу на розробку Проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність, площею 0,1213 га, для   ведення особистого  селянського господарства  розташованої  за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Петрове, вулиця  Шкільна, 9.
  58. Про надання дозволу гр. Добровольській Олені Ігорівні на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального дачного будівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,село Курган, вул Шевченка,54.
  59. Про надання дозволу гр. Чумак Юрію Валентиновичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального дачного будівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,село Курган, вул. Ромашкова,39.
  60. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Косюзі Наталі Валеріївні земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства,за адресою: Одеська область, Одеський район,село Березань, вул. Новобіляївська, 68 А
  61. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Косюзі Олександру Васильовичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства,за адресою: Одеська область, Одеський район,село Березань, вул. Новобіляївська, 68.
  62. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Флорі Анатолію Анатолійовичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства,за адресою: Одеська область, Одеський район,Вигодянська сільська рада, комплекс  будівель та споруд № 1, будинок 5-12/1(за межами населеного пункту).
  63. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо  інвентаризації земельної ділянки комунальної власності кадастровий номер 5121081700:02:001:0134, площею 2,6041 га,для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти, за адресою: Одеська область,Одеський  район, с. Вигода, вул. Шкільна 23.
  64. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки,  площею 0,4290 га у комунальну власність для будівництва та обслуговування адміністративної будівлі,за адресою: Одеська область, Одеський  район,с. Вигода, вул. Нова, 33-А.
  65. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення  земельної ділянки, площею 0,2750 га у комунальну власність для будівництва та обслуговування КНС (каналізаційна насосна станція),за адресою: Одеська область, Одеський  район, с. Василівка, вул. Чапаєва 43.
  66. Про виділення земельної ділянки, у комунальну власність для будівництва та обслуговування окремої водозабірної свердловини та водонапірної башти, за адресою: Одеська область, Одеський  район,с. Вигода, район вулиць Біляївська-Радісна-Київська.
  67. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки орієнтованою площею 2,34 га у комунальну власність Вигодянської сільської ради із земель сільськогосподарського призначення для громадської та житлової забудови за адресою: Одеська область, Одеський  район, Вигодянська сільська рада.
  68. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки орієнтованою площею 3,33 га у комунальну власність Вигодянської сільської ради із земель сільськогосподарського призначення для громадської та житлової забудови за адресою: Одеська область, Одеський  район, Вигодянська сільська рада.
  69. Про відміну рішення № 438-VIII від 26.06.2021 р.«Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування КП «Водограй» для розташування місця знешкодження та утилізації відходів (під сміттєзвалище)».
  70. Про визначення території для розміщення побутових відходів громади.
  71. Про внесення змін до рішення Вигодянської сільської ради № 588-VIII скликання  від 12 жовтня 2021 року про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Кондратову Віктору Івановичу земельної ділянки площею 0,0217 га для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, селище Дослідне, вул. Садова 38.
  72. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Кілімнік Віктору Олексійовичу земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада  (за межами населеного пункту).
  73. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Боркута Євгену Васильовичу  земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада  (за межами населеного пункту).
  74. Про надання дозволу гр. Кока Наталії Георгіївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,1988 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Одеський район, село Вигода, вулиця  Шилова, 90.
  75. Про надання дозволу гр. Іжаковському Олександру Олександровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,1789 га,для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)за адресою: Одеська область, Одеський район, село Сонячне, вулиця  Ясна, 18.
  76. Про надання земельної ділянки в с. Вигода для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) ( постановка в чергу Гнезділової Ганни Вікторівни).
  77. Про надання дозволу гр. Адаховській Зої Василівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,1812 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)за адресою: Одеська область, Одеський район, село Вигода, вулиця  Зелена, 58.
  78. Різне:

            - Про надання дозволу на розробку Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Єфімчук Марині Юріївні земельної ділянки  площею 0,0028 га, для будівництва індивідуального гаражу за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Вигода, вулиця  Елеваторна б/н.;

             - Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування площею 0,2500 га Одеській єпархії  Української Православної Церкви для будівництва та експлуатації Св.- Татіанівської храмової споруди за рахунок земель житлової та громадської забудови за адресою: Одеська область, Одеський район,

с. Вигода, вулиця Елеваторна, 17;

              - Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Цуркан Іллі Павловичу земельної ділянки орієнтованою площею 2,0000 га

для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада  (за межами населеного пункту);

            - Про відміну рішення  Вигодянської сільської ради № 427-VIII від 26.06.2021 року«Про надання дозволу гр. Післяр Олегу Юрійовичу та Післяр Вірі Григорівні    на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 0,3076 га у спільну часткову власність  для ведення особистого селянського господарства розташованої  за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Кам’янка, вулиця Центральна, 72»;

         - Про надання  дозволу гр. Післяр Олегу Юрійовичу на розробку Проекту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки  у власність,  площею 0,3076 га, для   ведення особистого  селянського господарства  розташованої  за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Кам’янка, вулиця  Центральна, 72;

         - Про надання дозволу гр. Никифоренко Тетяні Іванівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,7500 га, для ведення особистого селянського господарства  за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту);

       - Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Бордодимовій Аллі Іванівні земельної ділянки орієнтованою площею 1,0000 га для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада  (за межами населеного пункту);

    - Про затвердження Технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) площею 0,0826 га, та безоплатну передачу гр. Андреєвій Ганні Олександрівні

 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, село Вигода,  вул. Зелена, 56;

     - Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Журавльову Ігору Олександровичу земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)

-Про внесення змін до розпорядження сільського   голови від 28 вересня 2021 року  № 367-СР « Про скликання   чергової 14-ї сесії УІІІ скликання сільської ради»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь