Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Обрано секретаря Вигодянської сільської ради

Дата: 24.11.2020 10:10
Кількість переглядів: 288

3 листопада 2020 року на засіданні сесії Вигодянської сільської ради восьмого скликання за пропозицією Вигодянського сільського голови Рибачок Алли Юріївни шляхом таємного голосування було обрано на посаду секретаря Вигодянської сільської ради – Ясінковську Ганну Василівну. Відповідне рішення про обрання секретаря було ухвалене.

Ясінковська Ганна Василівна,26.03.1972 року народження, уродженка села Кам’янка, закінчила місцеву школу, навчалася в Чернівецькому Економіко-правничому інституті на факультеті «Правознавство».

Розпочала трудову діяльність в органах державної служби в 1995 році в Пенсійному фонді України, працювала на посадах юристконсультанта, головного спеціаліста — юрисконсультанта, головного спеціаліста по кадрах.

З 2006 року працює в органах місцевого самоврядування, з 2008 року на посаді секретаря ради п’ятого, шостого та сьомого скликань.

Загальний стаж роботи 28 років, в тому числі в органах державної влади понад 20 років. За час роботи на посаді неодноразово була відмічена районним керівництвом.

Шановна Ганна Василівна, бажаємо Вам плідної та успішної роботи на благо Вигодянської сільської об’єднаної територіальної громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь