Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Гід з державних послуг - твій путівник у світі держпослуг!

Дата: 12.11.2021 15:09
Кількість переглядів: 294

Гід з державних послуг - це інформаційний онлайн-портал про всі сервіси, що надаються органами виконавчої влади та місцевого самоврядування

Портал містить повну та достовірну інформацію щодо понад 1 500 послуг — про місце, спосіб, строк, вартість, результати отримання послуг, а також необхідні документи та спосіб оскарження їх результатів. 

Достатньо відкрити онлайн-гід, обрати будь-яку послугу і прочитати все необхідне. Пошуковик шукає послуги та життєві події за ключовими словами та словосполученнями. Наприклад, якщо ввести “дитина” або “народження дитини”. Гід підкаже перелік усіх життєвих подій та держпослуг, що містять ці слова: реєстрація народження, державна допомога при народженні тощо. Послуги розподілені за 17 категоріями за сферами суспільного життя: громадянство та міграція; будівництво та нерухомість; соціальний захист; транспорт; сільське господарство тощо. Найпопулярніші категорії, які відвідують українці: транспорт; соціальний захист; громадянство та міграція.

Послуги можна знайти за 36 життєвими подіями чи ситуаціями, які створено для громадян та бізнесу. Найпопулярніші життєві події: я планую змінити місце проживання; я хочу отримати паспортні послуги; я планую придбати житло.

Якщо щось пішло не так або потрібну послугу не вдалося знайти, на платформі можна залишити зворотний зв'язок. Зворотний зв’язок дасть змогу виявити проблемні напрямки та покращити сервіс. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь