Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Оголошення Про внесення змін до розпорядження № 388-СР від 08 листопада 2021 року «Про скликання чергової 15-ї сесії VІІІ скликання сільської ради»

Дата: 12.11.2021 16:07
Кількість переглядів: 819

 

вИГОДЯНСЬКА сільська рада

одеського району ОДЕСЬКОЇ області

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ     

 

12 листопада 2021 року

 

№   396-СР     

  

      Про внесення змін до розпорядження

      № 388-СР від 08 листопада 2021 року

      «Про скликання  чергової  15-ї сесії

      VІІІ скликання сільської ради»

 

      Відповідно до пункту 8 частини 4 ст. 42, ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», у зв’язку з необхідністю доопрацювання проектів рішень та внесення в порядок денний важливих питань, що стосуються життєдіяльності громади та потребують невідкладного розгляду та вирішення,

 

 

  1. Внести зміни до розпорядження сільського голови № 388-СР від 08 листопада 2021 року «Про скликання  чергової  15-ї сесії  УІІІ скликання сільської ради», а саме:
    1. перенести дату проведення чергової п’ятнадцятої сесії VІІІ скликання, яка була запланована до проведення на 18 листопада 2021 року на 22 листопада 2021 року, пленарне засідання якої провести о 10.00 год;
    2. додати до п. «Різне» порядку денного  наступні питання:

- Про включення нерухомого майна до Переліку першого типу об’єктів оренди комунальної власності Вигодянської територіальної громади, щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду на аукціоні, затвердження умов оренди майна та оголошення аукціонів.

- Про основні заходи у сфері цивільного захисту Вигодянської сільської ради на 2022 рік.

- Про оприлюднення та обговорення проекту рішення Вигодянської сільської ради «Про затвердження ставок орендної плати за землі комунальної власності на території Вигодянської сільської  ради на 2022 рік».

  1.  Затвердити у новій редакції перелік питань, що виносяться на 15-е засідання Вигодянської сільської ради 22 листопада  2021 року( додається).
  2.   Опублікувати дане розпорядження на офіційному веб-сайті Вигодянської сільської ради та оповістити депутатів сільської ради.
  3.   Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на секретаря сільської ради Ясінковську Г.В.

 

       Вигодянський сільський голова                                                               А.Ю.Рибачок 

 

 

 

                                                                       Додаток

                                                                                                                                                  до розпорядження сільського голови № 396-СР

                                                                                                      від 12 листопада 2021 року

                                                                                                                                          «Про внесення змін до розпорядження сільського

                                                                                                                                    голови від 12 листопада 2021 року № 396-СР

                                                                                                                                                « Про скликання   чергової 15-ї сесії УІІІ скликання

                                                                              сільської ради»

 

 

Перелік питань, що виносяться на 15-е засідання Вигодянської   сільської ради сесії   22 листопада 2021 року

 

  1. Про хід виконання бюджету сільської ради за 9 місяців 2021 року.
  2. Про внесення змін до рішення сесії сільської ради № 41-VIII скликання від  23 грудня 2020 року «Про місцевий бюджет Вигодянської сільської ради на 2021 рік».
  3. Про затвердження розпоряджень по Вигодянській сільській раді, прийнятих в міжсесійний період та наказів по управлінню освіти, культури, молоді та спорту Вигодянської сільської ради прийнятих в міжсесійний період.
  4. Про затвердження Програми компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян (мешканців Вигодянської сільської ради) на залізничному транспорті приміського сполучення  на 2021 рік.
  5. Про внесення змін до рішення сесії сільської ради №24-VIII скликання від 23 грудня 2020 року « Про затвердження соціальної цільової програми «Милосердя в дії» на території Вигодянської сільської ради на 2021-2023 роки».
  6. Про внесення змін до рішення сесії сільської ради № 9-VIII скликання від 07 грудня 2020 року «Про затвердження Регламенту Вигодянської сільської ради».
  7. Про утворення Центру надання адміністративних послуг Вигодянської сільської  ради та затвердження Положення про нього.
  8. Про надання дозволу на розроблення Схеми санітарного очищення населених пунктів Вигодянської сільської ради.
  9. Про внесення змін до рішення № 17 – VIІI скликання від 10.12.2020 року «Про затвердження структури виконавчих органів Вигодянської  сільської ради, загальної чисельності апарату ради та  її виконавчих органів» .
  10. Про утворення Відділу соціального захисту населення Вигодянської сільської ради Одеського району Одеської області у статусі юридичної особи.
  11. Про створення комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Вигодянської сільської ради. 
  12. Про затвердження Програми поводження з безпритульними тваринами на території Вигодянської сільської ради Одеського району Одеської області на 2022-2024 роки.
  13. Про передачу основних засобів, індивідуально визначеного майна в господарське відання комунальному підприємству «Виробниче управління житлово-комунального господарства с.Василівка».
  14. Про надання дозволу гр. Пискір Стефану Петровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 1,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район,  Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  15. Про надання дозволу гр. Пискір Віталію Стефановичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 1,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  16. Про надання дозволу гр. Шелих Надії Михайлівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 1,5235 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  17. Про надання дозволу гр. Костриця Володимиру Петровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,6923 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  18.  Про надання дозволу гр. Вознайкіс Василю Олександровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 1,0000 га, для ведення особистого селянського господарстваза адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  19.  Про надання дозволу гр. Заблоцькому Янику Станіславовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 1,0000 га,для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  20. Про надання дозволу гр. Заблоцькій Ользі Анатоліївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 1,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  21.  Про надання дозволу гр. Кочура Валентину Леонідовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 1,0000 га,для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  22. Про надання дозволу гр. Пєх Михайлу Івановичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,8700 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  23. Про надання дозволу гр. Гофман Милославу Милославовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 1,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  24. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) площею 0,0982 га, та безоплатну передачу гр. Цапко Наталії Олександрівні  для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, село Петрове,  вул. Миру, 19 А.
  25. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) площею 0,2376 га,та безоплатну передачу гр. Селемет Діні Іванівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, село Березань,  вул. Центральна, 73 А.
  26. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) площею 0,0826 га,та безоплатну передачу гр. Басовій Світлані Іванівні для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область,  Одеський район, селище Дослідне,  вул. Горіхова, 16.
  27. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Незгодінській Людмилі Андріївні земельної ділянки орієнтовною площею 1,0000 га для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  28. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Георгієш Андрію Івановичу земельної ділянки орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район,Вигодянська сільська рада  (за межами населеного пункту)
  29. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Пейковій Наталі Василівні земельної ділянки  площею 1,0000 га для ведення особистого селянського господарстваза адресою: Одеська область, Одеський район,Вигодянська сільська рада  (за межами населеного пункту)
  30. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Кучерявенко Тетяні Миколаївні земельної ділянки площею 1,0000 га для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район,Вигодянська сільська рада, комплекс будівель та споруд №1, будівля №20 (за межами населеного пункту)
  31. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Кучерявенко Михайлу Олександровичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район,Вигодянська сільська рада, комплекс будівель та споруд №1, будівля № 21 (за межами населеного пункту)
  32. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Вініченко Володимиру Миколайовичу земельної ділянки орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада  (за межами населеного пункту)
  33. Про надання дозволу на розробку Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Зеленюк Наталії Дем’янівні  земельної ділянки  площею 0,0029 га, для будівництва індивідуального гаражу за адресою: Одеська область, Одеський район, село Вигода, вулиця  Елеваторна б/н.
  34. Про надання дозволу на розробку Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Дунай Євгенії Яківні земельної ділянки  площею 0,0048 га, для будівництва індивідуального гаражу за адресою: Одеська область, Одеський район, село Вигода, вулиця  Елеваторна б/н.
  35. Про надання дозволу на розробку Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Назаренко Галині Нестеревні земельної ділянки  площею 0,0032 га, для будівництва індивідуального гаражу за адресою: Одеська область, Одеський район, село Вигода, вулиця  Елеваторна б/н.
  36.  Про надання дозволу на розробку Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Штельмах Євгенію Дмитровичу земельної ділянки  площею 0,0035 га, для будівництва індивідуального гаражу за адресою: Одеська область, Одеський район, село Вигода, вулиця  Елеваторна б/н.
  37.  Про надання дозволу на розробку Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Штельмах Вірі Петрівні земельної ділянки  площею 0,0017 га, для будівництва індивідуального гаражу за адресою: Одеська область, Одеський район, село Вигода, вулиця  Елеваторна б/н.
  38. Про надання дозволу на розробку Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Шинкарюк Миколі Івановичу  земельної ділянки  площею 0,0026 га,для будівництва індивідуального гаражу за адресою: Одеська область, Одеський район, село Вигода, вулиця  Елеваторна б/н
  39. Про надання дозволу гр. Кучер Надії Олександрівні на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність,  площею 0,1800 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Курган, вулиця  Одеська, 19.
  40. Про надання дозволу гр. Раділовій Марії Іванівні на виготовлення Проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність,  площею 0,2500 га,для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)за адресою: Одеська область, Одеський район, село Василівка, вулиця  Калініна, будинок 12.
  41. Про надання дозволу гр. Георгієш Івану Ємануіловичу на виготовлення Проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність,  площею 0,1867 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)за адресою: Одеська область, Одеський район, село Петрове, вулиця Тіниста, 27.
  42. Про надання дозволу гр. Єрімеєвій Світлані Миколаївні на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність,  площею 0,2500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)за адресою: Одеська область, Одеський район, село Березань, вулиця  Новоселів, 43.
  43. Про надання дозволу гр. Дубовик Наталії Петрівні на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність,  площею 0,1100 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)за адресою: Одеська область, Одеський район, село Вигода, вулиця  Перемоги, 80.
  44. Про надання дозволу гр. Левчук Артему Івановичу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність,  площею 0,1370 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Одеський район, село Березань, вулиця  Покровська, 23 б.
  45. Про надання дозволу гр. Бондар Віктору Ємануїловичу  на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність,  площею 0,1948 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)за адресою: Одеська область, Одеський район, село Петрове, вулиця  40 років Перемоги, 24.
  46. Про надання  дозволу гр. Мокіній Світлані Володимирівні на розробку Проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність,  площею 0,1161 га, для   ведення особистого  селянського господарства  розташованої  за адресою: Одеська область, Одеський район, село Березань, вулиця  Виноградна, 2.
  47. Про надання  дозволу гр. Ковальській Лідії Михайлівні на розробку Проекту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки  у власність, площею 0,0779 га, для   ведення особистого селянського господарства  розташованої за адресою: Одеська область, Одеський район, село Петрове, вулиця  Тіниста, 12.
  48.  Про надання  дозволу гр. Берневек Наталії Іванівні на розробку Проекту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки  у власність,  площею 0,0481 га, для   ведення особистого селянського господарства  розташованої  за адресою: Одеська область, Одеський район, село Петрове, вулиця  Степова, 50.
  49. Про надання  дозволу гр. Мотрічко Валерію Вікторовичуна розробку Проекту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки  у власність, площею 0,2100 га, для   ведення особистого селянського господарства  розташованої  за адресою: Одеська область, Одеський район, село Паліївка, вулиця  Центральна, 102.
  50. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Потапчук Івану Федоровичу земельної ділянки площею 0,0904 га для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),за адресою: Одеська область, Одеський район, село Вигода, вул. Шилова, 41.
  51. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Заремба Наталії Іванівні земельної ділянки площею 0,1342 га для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),за адресою: Одеська область, Одеський район,село Березань, вул. Центральна, 57 В.
  52. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Заремба Владиславу Андрійовичу земельної ділянки площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),за адресою: Одеська область, Одеський район,село Березань, вул. Дорошенка, 61 А.
  53. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Бойко Галині Олександрівні земельної ділянки площею 0,0659 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),за адресою: Одеська область, Одеський район,село Березань, вул. Центральна, 59 Г.
  54. Про надання дозволу гр. Кобзар Ганні Іванівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,1752 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Одеський район, село Секретарівка, вулиця  Миру, 53.
  55. Про надання дозволу гр. Єгорову Василю Тимофійовичу та гр. Єгоровій Любов Єреміївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості),  площею 0,0846 га, у спільну сумісну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Одеський район, селище Дослідне, вулиця Горіхова, 25.
  56. Про надання дозволу гр. Іванюк Галині Борисівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,1398 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)за адресою: Одеська область, Одеський район, село Вигода, вулиця  Ювілейна, 37.
  57.  Про надання дозволу гр. Мокіній Світлані Володимирівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,2500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)за адресою: Одеська область, Одеський район, село Березань, вулиця  Виноградна, 2.
  58. Про надання дозволу гр. Ковальській Лідії Михайлівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,2500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)за адресою: Одеська область, Одеський район, село Петрове, вулиця  Тіниста, 12.
  59. Про надання дозволу гр. Кизименко Олександру Олександровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,2500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Одеський район, село Важне, вулиця  Лесі Українки, 7.
  60. Про надання дозволу гр. Гусаченко Ользі Володимирівні, гр. Гусаченко Сергію Володимировичу та гр. Запопадній Тетяні Володимирівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,0942 га, у спільну часткову власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Одеський район, село Кам’янка, вулиця Кишинівська, 32.
  61. Про надання дозволу гр. Карпенко Вірі Михайлівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,1121 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)за адресою: Одеська область, Одеський район, село Кам’янка, вулиця  Кишинівська, 30.
  62. Про надання дозволу гр. Колісніченко Лідії Григорівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,1850 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)за адресою: Одеська область, Одеський район, село Паліївка, вулиця  Добровольського, буд. 4.
  63. Про надання дозволу гр. Берневек Наталії Іванівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,2500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Одеський район, село Петрове, вулиця  Степова, буд. 50.
  64. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Громацькому Сергію Вікторовичу земельної ділянки площею 0,5026 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський район,село Петрове, вул. Сонячна,  3 А.
  65. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Чумакову Олександру Олександровичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  66.  Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Жуган Андрію Петровичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства,за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  67. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Хомяченко Наталії Григорівні земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  68. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Пітушкан Іллі Георгійовичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  69. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Пітушкан Валентині Миколаївні земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства,за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  70.  Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Харченко Ользі Василівні земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  71. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Бондарчук Світлані Григорівні земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства,за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  72. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Широбоковій Анжелі Іванівні земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  73. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Пономар Олені Григорівні земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  74.  Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Сікіриній Лілії Орестівні земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  75.  Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Леус Роману Михайловичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства,за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  76. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Пономар Володимиру Олександровичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства,за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  77. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Атаманюк Тамарі Станіславівні земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  78. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Синкевич Роману Ігоровичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  79. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Синкевич Ігорю Йосиповичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  80. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Синкевич  Галині Миколаївні земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства,за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  81. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Синкевич Віталію Ігоровичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  82. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Остафійчук Іванні Іванівні земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  83.  Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Гончар Богдану Романовичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства,за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  84. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Павлюк Роману Тарасовичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  85. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Павлюк Лесі Володимирівні земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський  район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  86. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Павлюк Тарасу Тарасовичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  87. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Павлюк Христині Тарасівні земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  88.  Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Царюк Юрію Олександровичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  89. Про надання гр. Семенюк Надії Володимирівні дозволу на виготовлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Вигодянської сільської ради Одеського району,Одеської області (за межами населеного пункту)
  90.  Про надання гр. Мельниковій Діані Олександрівні дозволу на виготовлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  на території Вигодянської сільської ради Одеського району,Одеської області (за межами населеного пункту)
  91. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості)  загальною площею 3,5645 га та безоплатну передачу  гр. Огренич Федору Івановичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території  Вигодянської сільської ради Одеського  району Одеської області (за межами населеного пункту).
  92. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості)  загальною площею 3,5646 га та безоплатну передачу  гр. Огренич Федору Івановичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Вигодянської сільської ради Одеського  району Одеської області (за межами населеного пункту).
  93. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) у  власність гр. Шолковенко Клавдії Костянтинівні земельної ділянки площею 0,7500 га для ведення особистого селянського господарства на території Вигодянської сільської ради, Одеського району,Одеської області (за межами населеного пункту)
  94. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) у  власність гр. Барчук Людмилі Володимирівні земельної ділянки площею 0,7500 га для ведення особистого селянського господарства на території Вигодянської сільської ради, Одеського району,Одеської області (за межами населеного пункту)
  95. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Касап Івану Борисовичу земельної ділянки площею 0,1200 га для ведення садівництва на території Вигодянської сільської ради Одеського району, Одеської області (за межами населеного пункту)
  96.  Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Кодимському Роману Миколайовичу земельної ділянки площею 0,1200 га для ведення садівництва на території Вигодянської сільської ради Одеського району, Одеської області (за межами населеного пункту)
  97. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Шевченку Андрію Анатолійовичу земельної ділянки площею 0,1200 га для ведення садівництва на території Вигодянської сільської ради Одеського району, Одеської області (за межами населеного пункту)
  98.  Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Лісовому Володимиру Володимировичу земельної ділянки площею 0,1200 га для ведення садівництва на території Вигодянської сільської ради Одеського району, Одеської області (за межами населеного пункту)
  99. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Глинянюк Василю Васильовичу  земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  100. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Швачич Василю Олександровичу  земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  101.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Трофименко Анатолію Михайловичу земельної ділянки орієнтовною площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  102. Про надання дозволу гр. Раділовій Марії Іванівні на виготовлення Проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 3 роки площею 0,1081 га, для ведення індивідуального городництва за адресою: Одеська область, Одеський район, село Василівка, вулиця  Калініна, будинок 12.
  103. Про надання земельної ділянки в с. Вигода для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)Слободанюк Роману Романовичу.
  104. Про надання дозволу гр. Стецюк Ірині Володимирівні на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0690 га  для індивідуального дачного будівництва за адресою: Одеська область, Одеський район,село Курган, вулиця Центральна, 61.
  105. Про надання дозволу ПрАТ «ВФ Україна» на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у довгострокову оренду (терміном на 10 років) земельної ділянки  орієнтовною площею 0,0100 га для розміщення та експлуатацію об’єктів і споруд телекомунікації за адресою: Одеська область, Одеський  район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  106. Про відміну рішення  Вигодянської сільської ради № 802-IV від 22.12.2005 року«Про надання Дубовик Наталі Петрівні дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,11 га ріллі із земель запасу в селі Вигода по вулиці Перемоги № 80 для будівництва жилого будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» .
  107. Різне:

- Про включення нерухомого майна до Переліку першого типу об’єктів оренди комунальної власності Вигодянської територіальної громади, щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду на аукціоні, затвердження умов оренди майна та оголошення аукціонів.

- Про основні заходи у сфері цивільного захисту Вигодянської сільської ради на 2022 рік.

- Про оприлюднення та обговорення проекту рішення Вигодянської сільської ради «Про затвердження ставок орендної плати за землі комунальної власності на території Вигодянської сільської  ради на 2022 рік».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь