Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Щодо встановлення банкоматів

Дата: 04.02.2021 15:46
Кількість переглядів: 818

Фото без опису

Вигодянська сільська рада 13 січня 2021 року звернулася до депутата Одеської обласної ради VII скликання Кобильнікова Олексія Борисовича з проханням посприяти у вирішенні питання стосовно встановлення на території Вигодянської сільської ради банкоматів ПриватБанку та ОщадБанку за наступними адресами:

1. Одеська область, Біляївський район, с.Вигода, вул. Вінявського, 33а, магазин «Універсам»;

2. Одеська область, Біляївський район, с.Вигода, вул.. Енергетиків, 1а, магазин «Залізничний» («Маленький рай»).

2 лютого 2021 року АТ КБ «ПриватБанк» розглянувши наше звернення переслане депутатом Кобильніковим О.Б. та дав таку відповідь: «Спеціалістами Банку був проведений комплексний аналіз кількості та якості забезпечення мешканцями с.Вигода банківських послуг та продуктів.

За результатами аналізу зроблено висновок про неможливість встановлення банкомату та/або терміналу у вищезазначеному населеному пункті у зв’язку з низьким рівнем попиту на банківські послуги і продукти та відсутності можливості забезпечити належний рівень охорони обладнання банку відповідно до вимог чинного законодавства та внутрішньобанківських документів».

Також у листі зазначено, що Банк буде продовжувати моніторити рівень потреби населення у банківських послугах та продуктах й в майбутньому повторно розгляне можливість встановлення банкомату та/або терміналу.

Вигодянська сільська рада буде і на далі неодноразово звертатися з цим прохання до вищевказаних банків та наполягати на встановлені банкомату та/або терміналу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь