Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Урочисті заходи з нагоди вшанування воїнів-інтернаціоналістів

Дата: 15.02.2021 16:44
Кількість переглядів: 228

15 лютого в Україні відзначається День вшанування пам'яті загиблих та померлих учасників бойових дій на територіях інших держав та 32-а річниця виведення військ з Афганістану.

14 лютого у будинку культури села Вигода відбулись урочисті заходи з нагоди вшанування воїнів-інтернаціоналістів. Участь у заході взяли депутат Одеської обласної ради Дмитро Чапір, голова Вигодянської сільської ради Алла Рибачок, отець Вадим, голова організації ветеранів Афганістані та воїнів-інтернаціоналістів Валентина Семенович, ветерани - афганці, родичі учасників бойових дій.

У своєму виступі Алла Рибачок подякувала воїнам-інтернаціоналістам за їх мужність, героїчне виконання свого громадянського обов'язку перед Вітчизною, побажала присутнім міцного здоров'я, добробуту, злагоди та миру.

Також з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ої річниці виведення радянських військ з Афганістану ветерани Афганістану та воїни-інтернаціоналісти були нагороджені медалями та почесними грамотами. Федорченко Володимир Вікторович, Мигович Петро Михайлович та Карабіненко Анатолій Петрович були нагороджені орденом «Ветеран війни в Афганістані».

Урочисте дійство перепліталось музичними композиціями, які виконували працівники та творчі колективи будинків культури Вигодянської ОТГ.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь