Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Жителька с.Кам'янка святкує 100-річений ювілей

Дата: 03.03.2021 10:54
Кількість переглядів: 207

100 років це унікальна дата, коли хочеться сказати багато слів любові, поваги та вклонитися ювіляру. За святковим столом збирається вся родина та проголошує привітання, які наповнюють серце іменинника любов'ю. У цей день ювіляра не можна залишати без щирих привітань, які зігрівають душу та нагадують як його люблять та цінують. Адже 100 – це вік, який дарується не кожному. Тому у вітанні треба подякувати за всі ті знання та мудрі поради, якими поділився іменинник, за його мудрість та допомогу.

Сьогодні сільський голова Алла Рибачок разом зі старостою Кам’янського старостинського округу Володимиром Бокієм та кавер-дуетом «Сюрприз» привітали із 100-річним ювілеєм жительку с.Кам’янка – Ліхенко Ніну Ігнатіївну. Поважній мешканці громади було вручено подарунок, матеріальну допомогу та на її честь пролунали гучні та веселі пісні.

З нагоди поважного ювілейного Дня народження гості висловили Ніні Ігнатїївні слова вдячності і шани за багато років сумлінної праці, за незламність у воєнні та під час післявоєнної відбудови, за мудрість та досвід, які передала своїм дітям, онукам та правнукам.

Святкування дня народження добра традиція, яка дає можливість серцем торкнутися яскравих моментів пройденого шляху, оцінити успіхи. 100 років чималий ювілей. Ніна Ігнатіївна багато чого побачила на своєму віку: і щастя, і радість, і любов, і дружбу, і успіх. Вона гідно прожила свій вік, була свідком і учасником багатьох історичних подій. При цьому залишилася сильною людиною, яка вміє радіти життю і філософськи ставитися до всіх мінливостей долі, знаходячи в них приводи для радості.

Ліхенко Ніна Ігнатіївна народилася 3 березня 1921 року в Миколаївській області. Ніна Ігнатіївна прожила довге, не легке, але яскраве та щасливе життя. За своє життя вона пережила Другу світові війну, в роки німецької окупації важко працювала в полі, є учасником ВВВ. В 1953 році переїхала із сім'єю до села Кам'янка. Невтомна працівниця, ветеран праці, все своє життя пропрацювала на землі, яка, за її словами, дає їй сили та енергію, добра людина й завжди в гарному настрої. Ніна Ігнатіївна виростила й виховала трьох доньок, має п'ятьох онуків і чотири правнуки.

Бажаємо Вам прожити ще багато-багато років в оточенні своєї великої родини, яка цінує Вас та дуже любить. Благополуччя добробуту та мирного неба. З ювілеєм!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь