Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Ліквідацію несанкціонованого сміттєзвалища біля села Курган

Дата: 09.04.2021 09:50
Кількість переглядів: 202

На цьому тижні працівниками КПВС «Водограй» разом з ТОВ ЖЕБП «НАШЕ МІСТО» було закінчено ліквідацію несанкціонованого сміттєзвалища біля села Курган.

Шановні жителі Вигодянської ОТГ, закликаємо вас не створювати таких стихійних сміттєзвалищ, адже вони є серйозним джерелом забруднення повітряного та водного середовища. Жоден із таких самовільно створених пунктів скидання відходів не обладнаний відповідним чином, продукти гниття і розпаду потрапляють у ґрунт і ґрунтові води, які є джерелом водопостачання. Температура гниття подекуди настільки висока, що часто легко призводить до їх самозаймання, до того ж у повітря викидається значна кількість шкідливих та небезпечних речовин. Окрім того, такі звалища сміття є середовищем для розмноження комах та гризунів, які є збудниками та переносниками різних інфекційних захворювань, що в свою чергу має негативний вплив на здоров’я та життя людини.

Свідомо «створюючи» несанкціоновані сміттєзвалища людина поступово «отруює» довкілля, адже відходи, що там розміщені, зазнають складних фізико-хімічних та біохімічних змін під впливом атмосферних явищ, специфічних умов, що формуються у товщі відходів, а також в результаті взаємодії між собою. Тому завжди слід пам’ятати, що «здорове майбутнє – це чисте довкілля», яке в першу чергу залежить від кожного з



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь