Питання 8 сесії сільської ради VIII скликання про діяльність дільничних офіцерів поліції

Дата: 22.04.2021 11:48
Кількість переглядів: 235

Фото без опису

8 квітня, під головуванням Вигодянського сільського голови Алли Рибачок відбулося засідання 8 сесії сільської ради VIII скликання. У роботі сесії взяли участь депутати, члени виконавчого комітету, начальники та фахівці апарату сільської ради. Питання, що вносились до порядку денного чергової сесії, попередньо були розглянуті та узгоджені на засіданнях відповідних постійних комісій. Після затвердження запропонованого порядку денного, заслухавши голову сільської ради та інших доповідачів, депутати більшістю голосів затвердили низку рішень.

Першим питанням порядку денного був звіт про роботу дільничних офіцерів поліції щодо боротьби із злочинністю та охорони громадського порядку за 2020 рік. Під час звітування старшим дільничним офіцером поліції Олександром Баньковським було надано інформацію про стан криміногенної ситуації на території Вигодянської ОТГ та обговорено питання спільних дій та заходів щодо запобігання вчинення злочинів.

Ще одне нагальне питання, яке розглядалося на даній сесії стосувалося доцільності передачі в господарське відання частини приміщення в рентген кабінеті площею 29,2 кв.м., яке знаходиться за адресою: вул. Енергетиків, 7, с.Вигода, Біляївський район, Одеська область, для роботи дільничних офіцерів поліції Одеського районного управління №2 ГУНП в Одеській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь