Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять

Дата: 23.04.2021 11:55
Кількість переглядів: 328

Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять

Справжня весна розпочалася у Вигодянській громаді з наведення порядку. Із першими промінчиками сонця, ми, як справжні господарі, наводимо лад на своїй землі.

Працівники сільської ради активно продовжують долучатися до акції "За чисте довкілля". З самого ранку 23 квітня закипіла робота по прибиранню узбіччя дороги біля с.Петрове та за його межами. Результат не забарився: до обіду цілий причеп був повний всілякого непотребу. Так, прибрана територія приємно радує погляд, обабіч дороги зеленіє молода травичка, ніби дякує людям за чисті узбіччя.

Заходи по благоустрою в Вигодянській ОТГ не закінчуються. Тому просимо усіх мешканців громади прибрати біля своїх садиб та прилеглих територій, підтримувати чистоту та порядок, не створювати хаотичні сміттєзвалища, а сміття відносити до спеціально відведених місць. Не забувайте: “Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять”. Але поки одні прибирають , витрачаючи свій час, інші вивозять сміття до лісосмуг. Хоча щотижня проводиться збирання сміття біля дворів, але деякі мешканці села продовжують забруднювати довкілля.

Давайте разом зробимо населені пункти нашої громади чистими, естетично привабливими та комфортними.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь