Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Про КП "Кам'янське"

Дата: 25.04.2021 12:04
Кількість переглядів: 214

Фото без опису

Враховуючи кількість населених пунктів та чисельність населення Вигодянської ОТГ керівництво громади та актив вважають за доцільне не проводити процесів ліквідації та злиття КП «Кам'янське» з КПВС "Водограй", а залишити підприємство для обслуговування Кам'янського старостинського округу. Тому протягом квітня місяця було прийнято ряд регуляторних актів, які законодавчо закріплювати дане рішення. Серед них: рішення 8 сесії VIII скликання №233 про затвердження Статуту Комунального підприємства «Кам'янське» у новій редакції; рішення виконавчого комітету від 15.04.2021 року про затвердження штатного розпису КП «Кам'янське» Вигодянської сільської ради та про призначення Демченко М.М. На посаду директора Комунального підприємства «Кам'янське» Вигодянської сільської ради, з випробувальним терміном 1 місяць.

Комунальне підприємство «Кам'янське», засноване на комунальній власності і підпорядковане Вигодянській сільській раді – самостійний, господарчий, статутний суб'єкт, що має права юридичної особи, здійснює виробничу, комерційну діяльність на підставі Закону України «Про підприємства в Україні», Закону України «Про власність» та інших нормативних актів.

Мета створення даного КП полягає у: виробничій та комерційній діяльності з метою здійснення ремонтно-побутових робіт, утримання житлово-комунального сектору села, розвитку послуг соціальної сфери та надання послуг населенню села, господарствам агропромислового комплексу; вивчення перспективного попиту і розширення номенклатури послуг, які надаються населенню.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь