Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Фестиваль для дітей з особливими освітніми потребами, приурочений до Міжнародного дня захисту дітей, "Повір у себе"

Дата: 28.05.2021 08:57
Кількість переглядів: 172

Ні в однієї дитини не повинно бути нещасного дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі. Тому турбота про дітей, особливо дітей з особливими освітніми потребами, захист їхніх прав повинні стати одними з найголовніших наших обов'язків. Ми повинні усвідомлювати відповідальність за маленькі життя, наповнювати їх гармонією та красою навколишнього середовища, вкладати їм любов, впевненість в собі і в завтрашньому дні.

Саме такі завдання є одними з головних у працівників інклюзивно-ресурсного центру, якому сьогодні виповлюється 2 роки. Ці постулати вони втілили у фестивалі для дітей з особливими освітніми потребами, приуроченого до Міжнародного дня захисту дітей, під назвою "Повір у себе", на якому діти представили свої прекрасні й креативні малюнки. Кожного з учасників було нагороджено дипломами, подяками й медалями. Приємним фіналом заходу стали подарунки, покликані й надалі розвивати творчі здібності наших маленьких митців.

Від імені Вигодянського сільського голови та виконавчого апарату бажаємо всім діткам з особливими дитячими потребами міцного здоров'я, успіху й щасливої долі, ніколи не відступайте перед труднощами і завжди ідіть по життю з посмішкою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь