Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Оголошення про проведення засідання 16 позачергової сесії сільської ради VIII скликання 09.12.2021 о 10.00 годині

Дата: 30.11.2021 17:19
Кількість переглядів: 774

Відповідно до розпорядження  сільського голови  від 30 листопада 2021 року № 403-СР  «Про скликання позачергової 16-ї сесії 8 скликання сільської ради», 09 грудня 2021 року о 10.00  в приміщенні Вигодянського сільського Будинку культури  відбудеться позачергова 16 сесія сільської ради 8 скликання.

На порядок 16-ї сесії виносяться наступні питання:

  1. Про внесення змін до рішення сесії сільської ради № 41-VIII скликання від  23 грудня 2020 року «Про місцевий бюджет Вигодянської сільської ради на 2021 рік».
  2. Про затвердження Програми компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян на залізничному транспорті   на 2021 рік.
  3. Про внесення змін до рішення сесії  Вигодянської сільської ради № 11 –VIII від 07.12.2020 року «Про утворення виконавчого  комітету ради,  визначення його чисельності та затвердження  персонального складу».
  4. Про затвердження плану діяльності сільської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2022 рік.
  5. Про затвердження   Положення  про   проведення   конкурсу   на заміщення  вакантної  посади  керівника  комунального закладу «Центр культури та дозвілля » Вигодянської сільської ради.
  6. Про  взяття на баланс Вигодянської сільської ради трансформаторних підстанцій з подальшою передачею у власність ДТЕК «Одеські Електромережі».
  7. Про оприлюднення та обговорення проекту рішення Вигодянської сільської ради «Про затвердження ставок орендної плати за землі комунальної власності на території Вигодянської сільської  ради на 2022 рік».
  8. Про надання дозволу гр. Пискір Стефану Петровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 1,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  9. Про надання дозволу гр. Шелих Надії Михайлівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 1,5235 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  10. Про надання дозволу гр. Вознайкіс Василю Олександровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 1,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  11.  Про надання дозволу гр. Заблоцькому Янику Станіславовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 1,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  12.  Про надання дозволу гр. Заблоцькій Ользі Анатоліївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 1,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  13. Про надання дозволу гр. Кочура Валентину Леонідовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 1,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  14. Про надання дозволу гр. Пєх Михайлу Івановичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,8700 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район,  Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  15. Про надання дозволу гр. Гофман Милославу Милославовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 1,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  16. Про надання дозволу гр. Павицькому Петру Олександровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 1,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  17. Про надання дозволу гр. Дубіна Петру Дмитровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,7500 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  18. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Смик Віталію Вікторовичу земельної ділянки площею 0,1200 га для ведення садівництва  на території Вигодянської сільської ради Одеського району, Одеської області (за межами населеного пункту)
  19. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Федорченко Віталію Олександровичу земельної ділянки площею 0,1200 га для ведення садівництва  на території Вигодянської сільської ради Одеського району,  Одеської області (за межами населеного пункту)
  20. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Наїста Денису Валерійовичу земельної ділянки площею 0,1200 га для ведення садівництва  на території Вигодянської сільської ради Одеського району, Одеської області (за межами населеного пункту)
  21. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Незгодінській Людмилі Андріївні земельної ділянки орієнтовною площею 1,0000 га для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  22. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Фаркаж Лілії Григорівні земельної ділянки орієнтовною площею 1,0000 га для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  23. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Георгієш Андрію Івановичу земельної ділянки орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район,Вигодянська сільська рада  (за межами населеного пункту)
  24. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Яковенко Владлену Едуардовичу земельної ділянки площею 1,2398 га для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  25. Про надання дозволу на розробку Проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Ясінковському Михайлу Романовичу земельної ділянки орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада  (за межами населеного пункту)
  26. Про надання дозволу на розробку Проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Бондаренко Григорію Володимировичу земельної ділянки орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район,Вигодянська сільська рада  (за межами населеного пункту)
  27. Про надання дозволу на розробку Проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Молдавському Артему Олександровичу земельної ділянки орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район,Вигодянська сільська рада  (за межами населеного пункту)
  28. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Чумакову Олександру Олександровичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  29. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Жуган Андрію Петровичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства,за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  30. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Хомяченко Наталії Григорівні земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства,за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  31. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Пітушкан Іллі Георгійовичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  32. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Пітушкан Валентині Миколаївні земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  33. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Харченко Ользі Василівні земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства,за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  34. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Бондарчук Світлані Григорівні земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства,за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  35. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Широбоковій Анжелі Іванівні земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  36. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Пономар Олені Григорівні земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  37. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Сікіриній Лілії Орестівні земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  38. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Леус Роману Михайловичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  39. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Пономар Володимиру Олександровичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  40. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Атаманюк Тамарі Станіславівні земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства,за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  41. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Синкевич Роману Ігоровичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства,за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  42. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Синкевич Ігорю Йосиповичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  43. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Синкевич  Галині Миколаївні земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  44. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Синкевич Віталію Ігоровичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  45. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Остафійчук Іванні Іванівні земельної ділянки площею 1,9000 га для ведення особистого селянського господарства,за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  46. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Гончар Богдану Романовичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  47. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Павлюк Роману Тарасовичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  48. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Павлюк Лесі Володимирівні земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства,за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  49. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Павлюк Тарасу Тарасовичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства,за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  50. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Павлюк Христині Тарасівні земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський  район,ь Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  51. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Царюк Юрію Олександровичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  52. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Рудому Вадиму Миколайовичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  53. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Загребельному Михайлу Михайловичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  54. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Адонц Ані Аркадіївні земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства,за адресою: Одеська область, Одеський район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  55. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Могоряну Едуарду Івановичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства,за адресою: Одеська область, Одеський район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  56. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Терпилу Миколі Костянтиновичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  57. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Шалапському Андрію Івановичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства,за адресою: Одеська область,  Одеський район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  58. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Чабану Павлу Миколайовичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства,за адресою: Одеська область, Одеський район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  59. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Данєляну Едуарду Шотовичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства,за адресою: Одеська область,  Одеський район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  60. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Шавейку Леоніду Леонідовичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область,  Одеський район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  61. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Петрущаку Віктору Вікторовичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства,за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  62. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Рибакову Олександру Володимировичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства,за адресою: Одеська область,   Одеський район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  63. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Цапенко Світлані Василівні земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства,за адресою: Одеська область, Одеський район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  64. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Товстизі Олександру Олександровичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область,  Одеський район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  65. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Громацькому Сергію Вікторовичу земельної ділянки площею 0,5026 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський район,село Петрове, вул. Сонячна,  3 А.
  66. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості)  загальною площею 3,5645 га та безоплатну передачу  гр. Огренич Федору Івановичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території  Вигодянської сільської ради Одеського  району Одеської області (за межами населеного пункту).
  67. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) загальною площею 3,5646 га та безоплатну передачу  гр. Огренич Федору Івановичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Вигодянської сільської ради Одеського  району Одеської області (за межами населеного пункту).
  68. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) площею 0,0909 га,та безоплатну передачу гр. Капустян Юрію Григоровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, село Березань,  вул. Центральна, 61 В.
  69. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) площею 0,1519 га,та безоплатну передачу гр. Андронатій Вірі Володимирівні для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, село Петрове,  вул. Тіниста, 54.
  70. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) площею 0,1368 га,та безоплатну передачу гр. Костенко Дмитру Феодосійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, селище Дослідне,  вул. Каштанова, 5.
  71. Про надання права підпису голові постійної комісії сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою, в акті прийомки – передачі межових знаків на зберігання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  за адресою: Одеська область, Одеський район, село Вигода, вул. Шилова, 158. (кадастровий номер – 5121081700:02:001:0200) Мухтожової З.А.
  72. Про надання права підпису голові постійної комісії сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою, в акті прийомки – передачі межових знаків на зберігання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  за адресою: Одеська область, Одеський район, село Вигода, вул. Шилова, 158. (кадастровий номер – 5121081700:02:001:0201) Мухтожової З.А.
  73. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0100 га,та безоплатну передачу гр. Мікулінській Ользі Миколаївні для будівництва індивідуальних гаражів за адресою: Одеська область, Одеський район, село Вигода,  вул. Вінявського, 11/3.
  74. Про надання дозволу гр. Сафроновій Любов Іванівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,1227 га,для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)за адресою: Одеська область, Одеський район, селище Дослідне, вулиця  Каштанова, буд. 4.
  75. Про надання дозволу гр. Шумко Володимиру Федоровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,2101 га,для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)за адресою: Одеська область, Одеський район, село Паліївка, вулиця  Садова, буд. 2.
  76. Про надання дозволу гр. Суліма Наталії Семенівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,2059 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)за адресою: Одеська область, Одеський район, село Кам’янка, вулиця  Миру, буд. 48.
  77. Про надання дозволу гр. Карапетян-Бездєтко Євгену Самвеловичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,1746 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)за адресою: Одеська область, Одеський район, село Вигода, вулиця  Піонерська, буд. 13.
  78. Про надання дозволу гр. Кардаш Наталії Володимирівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,1422 га,для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)за адресою: Одеська область, Одеський район, селище Дослідне, вулиця  Спортивна, буд. 6.
  79.  Про надання дозволу гр. Гримак Валентині Григорівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,1248 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)за адресою: Одеська область, Одеський район, селище Дослідне, вулиця  Спортивна, буд. 4.
  80. Про надання дозволу на розробку Проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Красовському Василю Євгенійовичу земельної ділянки площею 0,0966 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,село Секретарівка, вулиця Молодіжна, 52.
  81. Про надання дозволу на розробку Проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Красовській Валентині Григорівні земельної ділянки площею 0,1000 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,село Секретарівка, вулиця Молодіжна, 54.
  82. Про надання дозволу на розробку Проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Незгодінському Миколі В’ячеславовичу  земельної ділянки площею 0,1000 га для ведення садівництва за адресою:  Одеська область, Одеський  район,село Секретарівка, вулиця Молодіжна, 3.
  83. Про надання дозволу на розробку Проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Незгодінській Людмилі Андріївні  земельної ділянки площею 0,1000 га для ведення садівництва за адресою:  Одеська область, Одеський  район,село Секретарівка, вулиця Молодіжна, 1.
  84. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Совкову Ігорю В’ячеславовичу  земельної ділянки орієнтовною площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  85. Про надання земельної ділянки в с. Паліївка для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)(Рукіну Олександру Миколаївну поставити в чергу)
  86. Про надання дозволу гр. Крюкову Тимуру Умаровичу на розробку проекту землеустрою і подальшого укладання договору оренди земельної ділянки  площею 0,9021 га строком на 5 років для ведення особистого селянського господарства(для експлуатації нежитлових будівель )за адресою: Одеська область, Одеський район,село Василівка, вулиця Леніна, будинок 1 е 
  87. Про надання дозволу гр. Ямпольській Інні Миколаївні на розробку проекту землеустрою і подальшого укладання договору оренди земельної ділянки площею 0,004 га строком на 5 років для будівництва і обслуговування нежитлової будівлі(будівля магазину) за адресою: Одеська область, Одеський район,село Василівка, вулиця Леніна, 71 А. 
  88. Про визначення переліку земельних ділянок які виставляються на земельні торги окремими лотами та підготовку лоту для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону
  89. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду АО «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування  будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії  за адресою:Одеська область, Одеський  район, селище Дослідне
  90.  Про надання  дозволу гр. Карапетян-Бездєтко Євгену Самвеловичу на розробку Проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність, площею 0,8754 га, для   ведення особистого селянського господарства  розташованої за адресою: Одеська область, Одеський район, село Кам’янка, вулиця  Центральна, б/н.
  91. Про надання дозволу гр. Короткову Борису Миколайовичу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність,  площею 0,2500 га,для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)за адресою: Одеська область, Одеський район, село Василівка, вулиця  Кірова, 160.
  92. Різне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь