Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Звіт про результати громадського обговорення щодо перейменування вулиць Леніна на Центральну, Кірова на Садову, Чапаєва на Сонячну, Калініна на Калинову, Свердлова на Вишневу в селі Василівка Вигодянської сільської ради

Дата: 02.12.2021 16:15
Кількість переглядів: 655

3 метою забезпечення гласності, відкритості та прозорості діяльності сільської ради, а також врахування громадської думки під час прийняття рішення щодо перейменування вулиць на території села Василівка, на підставі розпорядження сільського голови № 351-СР від 16 вересня 2021 року «Про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць Леніна на Центральну, Кірова на Садову, Чапаєва на Сонячну, Калініна на Калинову, Свердлова на Вишневу в селі Василівка», розпочато процес громадського обговорення щодо перейменування вулиць на території села Василівка. Встановлено двохмісячний термін проведення громадського обговорення з дня оприлюднення відповідного інформаційного повідомлення,а саме з 16 вересня 2021 року.

Строк подання пропозицій (зауважень) учасників громадського обговорення встановлено до 19 листопада 2021 року. Протягом 14 днів після закінчення строку подання пропозицій (зауважень) на офіційному веб-сайті сільської ради оприлюднюються звіт про громадське обговорення , узагальнений аналіз пропозицій (зауважень), що надійшли під час проведення громадського обговорення. Громадське обговорення було заплановано провести у формі консультацій з громадськістю(посилання на опитування: https://forms.gle/FwwPfg7qRj8hkem36) на офіційному веб-сайті сільської ради, зборів та зустрічей з жителями села Василівка в строк до 19 листопада 2021 року.

В результаті онлайн опитування було визначено, що перейменування вулиць підтримують 15.4 % населення із 149 чоловік, які проголосували. Оскільки з 18 жовтня 2021 р. на території Одеської області було визначено червоний рівень небезпеки, збори та зустрічі з жителями не проводились. Також 16 листопада 2021 року до сільської ради надійшло звернення від мешканців села Василівка ( 11 підписів), які підтримують перейменування вулиць.

Інших пропозицій щодо перейменування вищевказаних вулиць в зазначений період не надійшли.

Таким чином, громадське обговорення, яке було проведено у формі консультацій з громадськістю на офіційному веб-сайті сільської ради відбулося. Остаточне вирішення питання перейменування вулиці приймає сесія сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь