Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Наша гордість - ФК "Олімп"

Дата: 06.06.2021 09:27
Кількість переглядів: 175

5 червня ФК "ОЛІМП", в рамках 4-го туру Першої ліги чемпіонату Одеської області на своєму полі приймав команду "Морська Академія' м.Одеса.

Зустріч завершилася нічийним рахунком 1:1.

У складі нашої команди гол з пенальті на рахунку Олександра Гуріна.

Бажаємо ФК "ОЛІМП" великого успіху і везіння, спортивної сили і витримки, вдалих футбольних матчів. Нехай завжди вдається забивати красиві голи в ворота суперників, нехай завжди виходить все, до чого є прагнення, нехай життя буде цікавим, щасливим і захоплюючим.

Ми завжди, за будь-яких обставин віримо в нашу команду. Ми вболіваємо за "ОЛІМП", завжди бажаємо кращого нашим гравцям. Ми дуже вдячні команді за виступ.

Від імені всіх учасників та організаторів, ми, вдячні нашим вболівальникам та глядачам. Ми впевнені, що наші футболісти відчували вашу палку та щиру підтримку, адже саме вона надихає на нові звершення, стимулює до подальшої роботи і підсилює прагнення доставляти вам ще більше задоволення від матчів.

Особисто від імені Вигодянського сільського голови Алли Рибачок та всього апарату сільської ради хочемо подякувати президенту і спонсору клубу Золотоносу Максиму, та титульному спонсору клубу "Центр професійної освіти моряків ТОВ "ТРЕЙНМАР", в особі керівників Золотоноса Олександра та Солов’я Анатолія за придбану екіпіровку для нашої команди.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь