Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Робоча нарада з медичними працівниками Вигодянської ОТГ

Дата: 16.06.2021 16:45
Кількість переглядів: 214

У вівторок, 15 червня, під керівництвом сільського голови Алли Рибачок відбулася робоча нарада з медичними працівниками Вигодянської ОТГ. Крім завідувачів амбулаторій та ФАПів участь у нараді взяли начальник фінансового управління Ольга Лаптєва та староста Березанського старостинського округу Світлана Владическу.

На порядку денному — моніторинг процесу підписання декларацій громадян з сімейним лікарем; функціонування ФАПів загалом у всіх населених пунктах та в с. Курган, зокрема.

На зустрічі з медиками Алла Юріївна акцентувала увагу на забезпечені ефективної медичної допомоги сільським мешканцям всіх населених пунктів територіальної громади, покращені стану здоров’я та виконання пріоритетних завдань розвитку медичної галузі.

Проаналізувавши ситуацію з медичними деклараціями, з’ясувалося, що найкраща ситуація у Вигодянській амбулаторії ЗПСМ – близько 90% укладених договорів, натомість у Кам’янці виявили недобір. За словами завідуючої Вигодянською амбуляторією ЗСПМ Ірини Науменко цю проблему потрібно якнайшвидше вирішувати, адже від кількості підписаних декларацій значною мірою залежить зарплата працівників амбулаторій та ФАПів.

Вона також додала, що є значні проблеми з фельдшерсько-акушерським пунктом в с. Курган, які потребують негайного розв’язання. Постало питання закриття цього медичного пункту, але сільський голова наголосила, що сільська рада буде всіма силами намагатися вирішити це питання уникаючи такого радикального методу.

На завершення наради Алла Юріївна закликала медичних працівників брати активнішу участь у громадському житті, вести роз’яснювальну роботу щодо медичної реформи та важливості укладення договорів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь