Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

До уваги жителів Вигодянської громади!

Дата: 18.06.2021 10:13
Кількість переглядів: 239

Фото без опису

До уваги жителів Вигодянської громади!

Біляївська районна філія Одеського обласного центру зайнятості в тому числі в місті Теплодар на безоплатній основі надає послуги із пошуку підходящої роботи та підбору персоналу, послуги з державного соціального страхування на випадок безробіття, а також здійснює виплату матеріального забезпечення у зв'язку з тимчасовою втратою роботи.

Перелік послуг, які ви можете отримати у центрі зайнятості:

- Насамперед, це послуги з пошуку постійної або тимчасової роботи. Служба зайнятості має одну з найбільших баз даних вакансій по всій Україні, які оновлюються онлайн. Так, існують інші бази вакансій на онлайн-сервісах, але перевагами нашої бази є те, що всі вакансії перевірені, актуальні та з офіційним працевлаштуванням.

Якщо ви не знайшли підходящих вакансій у нашій базі даних, то спеціалісти-рекрутери центру зайнятості допоможуть у пошуку роботи на інших ресурсах. Для цього необхідне ваше бажання та резюме на посаду.

- У разі відсутності підходящої роботи особі, яка звернулася з відповідною заявою, може бути надано статус безробітного. Служба зайнятості виплачує допомогу по безробіттю на період пошуку роботи. Про розмір і терміни виплати допомоги вам докладно розкаже ваш особистий консультант – кар’єрний радник.

- У нас ви можете отримати профорієнтаційні послуги. Фахівець з профорієнтації допоможе визначитися з вибором професії. Для цього у нас є сучасні інструменти: профорієнтаційні та психологічні тести, які ви можете пройти як удома, так і в центрі зайнятості. Разом з консультантом ви можете оцінити свої можливості, обрати напрям навчання чи роботу.

- Також ми надаємо унікальну можливість вашим дітям отримати якісну, безкоштовну допомогу у виборі професії. Це – тестування, яке можна пройти в зручний час, онлайн (вдома або в центрі зайнятості) та консультація за його результатами. Вони дізнаються про свої професійні інтереси та здібності, зможуть спланувати власне професійне становлення та розвиток.

Надання статусу безробітного надає доступ до інших послуг служби зайнятості.

- Якщо роботи за вашим фахом не знайшлося, служба зайнятості пропонує підвищити кваліфікацію або оволодіти новою професією, набути нових компетенцій шляхом стажування на робочому місці у роботодавця або на короткотермінових курсах. Ми пропонуємо професійне навчання на замовлення роботодавця професіям, які затребувані на ринку праці, з подальшим працевлаштуванням.

- Професійне навчання здійснюється у навчальних закладах нашого та інших регіонів, у тому числі центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Такі центри є в 11 областях: Дніпропетровській, Донецькій, Івано-Франківській, Луганській, Львівській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Харківській та Херсонській.

- Надання роботодавцям, які працевлаштовують громадян, зазначених у частині першій статті 14 Закону України «Про зайнятість населення», компенсації відповідно до статті 26 Закону України «Про зайнятість населення»;

- Надання роботодавцям - суб'єктам малого підприємництва, які працевлаштовують безробітних, компенсації відповідно до статті 27 Закону України «Про зайнятість населення»;

Крім того, якщо ви зареєстрований безробітний і маєте бажання започаткувати власну справу, а також усвідомлюєте ризики щодо таких дій, але для втілення задуму вам не вистачає знань чи коштів – державна служба зайнятості сприяє у відкритті власної справи. Для цього зареєстровані безробітні можуть претендувати на одноразову виплату допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності за умови підготовки бізнес-плану та державної реєстрації суб’єктом підприємницької діяльності.

Наші адреси:

м.Біляївка, проспект Жовтневої революції, 15, телефон – (04852) 2-28-80, 2-55-20;

м. Теплодар, проспект Енергетиків, 71 «Б», телефон (048) 7830132.

Директор - Арсєньєва Ірина Іванівна

Вебсторінка: https://ode.dcz.gov.ua/

Сторінка Facebook: https://www.facebook.com/odessairabota

Шановні шукачі роботи!

Ви можете зареєструватись в службі зайнятості онлайн за допомогою порталу "Дія".

Сайт державних послуг "Дія" - https://diia.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь