Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Святкування Дня медичного працівника у Вигодянській громаді

Дата: 18.06.2021 20:17
Кількість переглядів: 230

Сьогодні, 18 червня о 15.00 год. в Петрівському будинку культури відбулося урочисте святкування Дня медичного працівника. На нього зібралися представники медичної сфери з усіх куточків нашої громади.

На святі були присутні: Вигодянський сільський голова Алла Рибачок, старости Березанського й Секретарівського старостинського округу Світлана Владическу та Валентина Красовська, начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Валентина Грабовська, а також секретарі Вигодянської сільської ради Ганна Ясінковська та Катерина Гюльахмедова.

Алла Рибачок висловила усім працівникам медицини ОТГ своє шанування та вдячність за віддану службу і щоденну благородну справу порятунку життя та підтримання здоров’я мешканців громади.

Побажала медпрацівникам міцного здоров’я, достатку, удачі, наснаги і мирного неба над головою.

З нагоди професійного свята, за розвиток галузі охорони здоров’я, вагому громадську позицію, гуманність, благородність і професіоналізм медичні працівники отримали грамоти та приємні подарунки.

Протягом всієї урочистої події медичних працівників вітали з професійним святом, вокальними, танцювальними та інструментальними номерами творчі колективи громади.

Шановні працівники охорони здоров’я! Від щирого серця бажаємо Вам щоб у вашому житті було більше щастя і радості, світлих перспектив, міцного імунітету від хвороб і конфліктів і щоб Вас ніколи не підводило власне здоров’я. Бажаємо бути завжди переможцями у боротьбі за життя і здоров’я людини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь