Святкування Дня медичного працівника у Вигодянській громаді

Дата: 18.06.2021 20:17
Кількість переглядів: 248

Сьогодні, 18 червня о 15.00 год. в Петрівському будинку культури відбулося урочисте святкування Дня медичного працівника. На нього зібралися представники медичної сфери з усіх куточків нашої громади.

На святі були присутні: Вигодянський сільський голова Алла Рибачок, старости Березанського й Секретарівського старостинського округу Світлана Владическу та Валентина Красовська, начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Валентина Грабовська, а також секретарі Вигодянської сільської ради Ганна Ясінковська та Катерина Гюльахмедова.

Алла Рибачок висловила усім працівникам медицини ОТГ своє шанування та вдячність за віддану службу і щоденну благородну справу порятунку життя та підтримання здоров’я мешканців громади.

Побажала медпрацівникам міцного здоров’я, достатку, удачі, наснаги і мирного неба над головою.

З нагоди професійного свята, за розвиток галузі охорони здоров’я, вагому громадську позицію, гуманність, благородність і професіоналізм медичні працівники отримали грамоти та приємні подарунки.

Протягом всієї урочистої події медичних працівників вітали з професійним святом, вокальними, танцювальними та інструментальними номерами творчі колективи громади.

Шановні працівники охорони здоров’я! Від щирого серця бажаємо Вам щоб у вашому житті було більше щастя і радості, світлих перспектив, міцного імунітету від хвороб і конфліктів і щоб Вас ніколи не підводило власне здоров’я. Бажаємо бути завжди переможцями у боротьбі за життя і здоров’я людини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь