Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Порядок надання дотації суб’єктами господарювання, які є власниками кіз та овець

Дата: 24.06.2021 10:37
Кількість переглядів: 232

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!!!

Порядок надання дотації суб’єктами господарювання, які є власниками кіз та овець

Вигодянська сільська рада інформує, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 12.05.2021№ 517 «Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції» (далі - Порядок) визначено напрями державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції на 2021 рік.

Відповідно до пункту 12 Порядку передбачена дотація за утримання кіз та овець суб’єктам господарювання (юридичним особам та фізичним особам підприємцям, зокрема сімейним фермерським господарствам), які є власниками кіз та овець, за кожну наявну на 01 січня 2021 року ідентифіковану та зареєстровану в установленому порядку кізочку, козематку, ярку, вівцематку в розмірі 1000 гривень за одну голову.

Для отримання дотації на утримання кіз та овець суб’єкти господарювання, які є власниками кіз та овець, подають у зазначений Порядком термін в Департамент аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської обласної державної адміністрації такі документи:

- заявку;

- довідку про відкриття поточного рахунку, що видана банком;

- копію звіту про виробництво продукції тваринництва, кількість сільськогосподарських тварин і забезпеченість їх кормами (форма № 24 (річна) станом на 1 січня (суб’єкти господарювання, які є юридичними особами);

- копії реєстраційних свідоцтв овець/кіз, виданих у встановленому порядку, а у разі утримання 10 і більше голів - виданий в установленому порядку витяг з Єдиного державного реєстру тварин.

Вчасно поданими вважаються заявка та документи, які надійшли до управління підрозділу та зареєстровані в системі документообігу.

Заявки що надійшли після закінчення строку їх подання, не розглядаються.

Дотація на утримання кіз та овець суб’єктам господарювання, які є юридичними особами та власниками кіз та овець, нараховується на ту кількість поголів’я, що зазначена у формі № 24 (річна) та підтверджена адміністратором Єдиного державного реєстру тварин.

Дотація за утримання кіз та овець суб’єктам господарювання, які є фізичними особами-підприємцями, зокрема сімейними фермерськими господарствами, та власниками кіз та овець, нараховується на ту кількість поголів’я, що зазначена в Єдиному державному реєстрі тварин станом на 1 січня поточного року.

У разі зменшення поголів’я кіз та овець на 1 січня наступного року порівняно з поголів’ям, на яке було отримано дотацію, бюджетні кошти повертаються до державного бюджету в повному обсязі.

Пакети документів на отримання дотацій у зазначений Порядком термін надавати до Департаменту за адресою: м. Одеса, вул. Канатна, буд. 83, каб. 1422.

Телефон для довідок (048)-728-34-61.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь