Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

23 червня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Вигодянської сільської ради під головуванням голови громади Алли Рибачок

Дата: 25.06.2021 10:40
Кількість переглядів: 224

23 червня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Вигодянської сільської ради під головуванням голови громади Алли Рибачок.

Під час засідання було розглянуто ряд питань, серед яких:

- відзначення 25-ї річниці Конституції України на території сільської ради;

- координація та організаційно-методичні заходи щодо обліку дітей дошкільного віку у 2021 році на території сільської ради;

- звіт про роботу відділу соціального захисту населення;

- надання на укладення договору оренди землі, власником якої є неповнолітня особа;

- надання дозволу на розірвання договору оренди земельної ділянки, співвласником якої є неповнолітня особа;

- затвердження висновків про доцільність позбавлення батьківських прав;

- надання дозволу на укладення та підписання договору дарування неповнолітньою особою;

- надання матеріальної допомоги малозабезпеченим верствам населення у рамках соціальної цільової програми «Милосердя в дії».

Члени виконкому заслухали звіт начальника відділу соціального захисту населення Шкурини Ніни Михайлівни, яка прозвітувала про роботу відділу за перше півріччя 2021 року та прийняли відповідне рішення.

В процесі роботи члени виконавчого комітету затвердили план заходів відділу управління освіти, культури, молоді та спорту до відзначення 25-ї річниці Конституції України на території Вигодянської сільської ради.

Також виконавчий комітет пісня інформації начальника управління освіти, культури, молоді та спорту Грабовської Валентини Валентинівни затвердив заходи щодо обліку дітей дошкільного віку на період 2021 року.

Велику увагу виконавчий комітет приділив розгляду питань, які стосувалися вчиненню правочинів щодо нерухомого майна, права власності та права користування неповнолітніх осіб, а також питанням доцільності позбавлення батьківських прав громадян, які не виконують та ухиляються від батьківських обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання своїх дітей. Заслухавши інформацію начальника служби у справах дітей Шаповал Діани, члени виконкому прийняли компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів неповнолітніх жителів нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь