Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Урочисті та святкові заходи, присвячені 25 – річниці Конституції України

Дата: 29.06.2021 10:49
Кількість переглядів: 213

26-28 червня в закладах культури Вигодянської сільської ради відбулися урочисті та святкові заходи, присвячені 25 – річниці Конституції України.

Естафету святкування розпочали жителі села Кам’янка. Відтак 26 червня у Будинку культури відбулася виставка гуртка декоративно-ужитового мистецтва, на якій були представлені чудові роботи наших маленьких майстрів та майстринь. Потім святкування продовжилося святковим концертом «Конституція – оберіг нашої Держави», на якому були представлені яскраві патріотичні й сучасні виступи.

27 червня, продовжили марафон проведення заходів, присвячених державному святу, в селах Петрове, Курган та Вигода. В рамках святкування пройшли концерти, участь у яких приймали талановиті артисти художньої самодіяльності з населених пунктів громади. Святкові концерти продовжувалися народним гулянням біля будинків культури.

Урочисті концерти відбулися 28 червня в селах Секретарівка та Березань. З державним святом місцевих жителів вітали запальними танцями, душевними піснями та віршами й неповторними українськими мотивами. Атмосфера на святах була теплою, глядачі вітали кожен виступ тривалими оплесками.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь