Оновлення протиепідемічних норм та умов вакцинації від гострої респіраторної хвороби COVID-19 для регіонів «жовтого» рівня.

Дата: 06.12.2021 13:06
Кількість переглядів: 481

Фото без опису

На засіданні Кабінету Міністрів України 20 вересня 2021 року прийнято рішення про продовження адаптивного карантину та режиму надзвичайної ситуації до 31 грудня 2021 року.

За результатами засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з 18 жовтня 2021 року встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Одеської області.

Обмеження червоного рівня не будуть застосовуватися за умови наявності у всіх учасників (відвідувачів), працівників та організаторів масових заходів, у тому числі релігійних, працівників кінотеатрів, театрів, музеїв чи інших культурних закладів, розважальних закладів, ТРЦ, закладів громадського харчування, ринків , спортзалів та басейнів «зеленого» COVID-сертифікату.

24 листопада 2021 року на засіданні Кабінету Міністрів України розглянуто питання щодо внесення змін до постанови кабінету Міністрів України від 09.12.021 року №1236 з метою оновлення протиепідемічних норм та умов вакцинації від гострої респіраторної хвороби COVID-19 для регіонів «жовтого» рівня.

Змінами планується у зоні з «жовтим» рівнем епідемічної небезпеки дозволити працювати кафе, ресторанам, спортзалам, закладам культури та громадським установам лише за умови вакцинації ВСЬОГО ПЕРСОНАЛУ хоча б однією дозою вакцини, наявності негативного ПЛР-тесту чи сертифікатів про одужання. Це також стосується і відвідувачів цих закладів.

При цьому у відвідувачів закладів має обов’язково перевірятися QR-код сертифікату у застосунку «Дія». Штраф власникам закладу за неналежну перевірку сертифікату становитиме від 34 до 170 тисяч гривень.

При встановлені інших рівнів епідемічної небезпеки застосовуються додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи, що передбачені для «жовтої» зони.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь