Всеукраїнський освітньо-культурний марафон «Наша незалежність»

Дата: 16.07.2021 14:24
Кількість переглядів: 203

Фото без опису

На виконання резолюції голови обласної державної адміністрації від 12.07.2021 № 6843/01-49/1/1-21 до листа Міністерства розвитку громад та територій України від 08.07.2021 № 7/35/9991-21 пропонуємо долучитися до проведення Всеукраїнського освітньо-культурного марафону «Наша незалежність».

Метою марафону є збір та оприлюднення історичних матеріалів (фото, відео, документи, інформація з газет, історії очевидців тощо), що є знаковими для становлення української незалежності та визначними для Одещини. За результатами проведення марафону буде визначено ряд найкращих публікацій та забезпечено їх відзначення на одному із заходів, які будуть проведені в рамках святкування 30-ї річниці незалежності України.

Охоплення марафоном усієї території України дасть змогу забезпечити відродження історичних фактів окремих регіонів, поширити історичні матеріали, які відіграли знакову роль у становленні незалежності України.

Відповідна інформація буде опублікована на веб-сайті облдержадміністрації, її сторінках у соціальних мережах під єдиними хештегами #Наша_незалежність #Марафон_30.

Матеріали для публікацій (із обов’язковим зазначенням контактної особи та з позначкою «Марафон_30) можна надсилати на електронну адресу управління комунікацій та інформаційної політики облдержадміністрації commun@odessa.gov.ua або за поштовою адресою: управління комунікацій та інформаційної політики облдержадміністрації (каб.603, 605), проспект Шевченка, 4, м. Одеса, 65032.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь