Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Конференція працвників сфери освіти Вигодянської громади

Дата: 30.08.2021 11:05
Кількість переглядів: 210

Початок нового навчального року це завжди хвилююче, захоплююче та цікаво як для вчителів, так і для дітей. Дуже важливо щоб всі учасники освітнього процесу розпочали новий рік у гарному настрої, з новими силами та великим ентузіазмом. Саме тому, Управлінням освіти, культури, молоді та спорту, за сприяння Вигодянської сільської ради, було організовано серпневу педагогічну конференцію для всіх працівників сфери освіти Вигодянської громади.

На початку заходу з вітальним словом до освітян звернулася Валентина Грабовська, начальник Управління ОКМС, яка привітала всіх з початком нового навчального року, висловила подяку і шану за терпіння, мудрість, щоденну сумлінну працю, готовність до нововведень і роботи в різних форматах, відзвітувалася про готовність закладів освіти та проведену для цього роботу. Також, привітала педагогів заступник голови Біляївської об’єднаної організації профспілки працівників освіти і науки України Наталя Переходченко, побажавши всім наснаги, терпіння та наполегливості у роботі. Крім того, привітали нових членів нашої великої освітньої сім’ї приємними подарунками та квітами.

Святкова програма залишила незабутні враження. Звучали українські пісні у виконані наших талановитих аматорів. Наймолодші зірочки Петрівського БК виконали чудовий танок. Урочисту частину завершено врученням подарунків педагогічним працівникам Вигодянської ОТГ.

Шановні учасники, ми щиро дякуємо всім Вам за участь у конференції та бажаємо Вам творчої наснаги, успіхів, професійної самореалізації та міцного здоров'я!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь