Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Приєднуйтесь до Всесвітнього дня прибирання та благоустрою територій «World Clean Up Day!»

Дата: 13.09.2021 14:28
Кількість переглядів: 219

З метою формування національної культури чистоти, благоустрою, правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля, створення сприятливих умов для розвитку волонтерства і самореалізації молоді громади, наведення і підтримки належного санітарного стану на території Вигодянської ОТГ, подальшого благоустрою та озеленення сільських територій, форм власності і підпорядкування прийнято розпорядження сільського голови «Про проведення Всесвітнього дня прибирання та благоустрою територій «World Clean Up Day!».

В рамках заходу 17 вересня 2021 року оголошено Днем прибирання зелених зон та благоустрою території сільської ради на підтримку міжнародної соціально-екологічної акції з прибирання зелених зон та благоустрою територій – Всесвітній день прибирання та благоустрою територій «World Clean Up Day!», який є ініційованим Всеукраїнським молодіжним рухом «Let’s do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It World» за підтримки органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, об’єднань, соціально відповідального бізнесу та медіа.

В акції беруть участь комерційні та некомерційні організації, компанії та державні установи, співробітники яких приєднуються до акції на рівні корпоративної соціальної відповідальності, засоби масової інформації, лідери думок та пересічні громадяни.

Сподіваємось на підтримку жителів та гостей громади. Долучайтесь до акції, прибирайте прибудинкових територій, проводьте озеленення та покращуйте нашу громаду, адже ми любимо свій край, свою Батьківщину.

Нехай чистота та охайність стануть Вашою доброю звичкою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь