Турбота про благополуччя громади

Дата: 17.09.2021 11:20
Кількість переглядів: 191

Одним із стратегічно важливих завдань є водозабезпечення населених пунктів громади якісною водою. Основна проблема даного питання - застарілість водопровідних мереж в більшості селах. Тому на часі першочергове завдання полягає у заміні старих труб водогону на нові. Адже стан деяких водопровідних мереж на території ОТГ жодним ремонтом не врятувати.

І ось перші кроки вже зроблено у селах Кам’янка та Секретарівка, де було замінено 2 км 200 м по вулиці Центральна та 1 км 700 м по вулиці Гагаріна центрального водопроводу, відповідно. Роботи проводилися компанією «Будінвест профі» за участі КП «Кам’янське» та КПВС «Водограй» за фінансування з місцевого та обласного бюджетів, що стало ініціативою депутата Одеської обласної ради Дмитра Чапіра. Основні заходи проводилися з середини липня до середини серпня, на даний момент підрядники закінчують засипати останні траншеї та ями.

Сільська рада ще одним пріоритетом на найближчу перспективу визначила і ремонт доріг місцевого та загального значення. На превеликий жаль, стан більшості доріг бажає бути кращим. Тому намагаємось особливу увагу зосередити і в цьому напрямку також. Саме тому на днях було закінчено ремонт дороги Василівка-Секретарівка-Михайлівка, який став можливий за підтримки та сприяння депутата Одеської обласної ради Марини Зінченко.

Висловлюємо щиру подяку Дмитру Чапіру та Марині Зінченко за активну життєву позицію, високий професіоналізм у справі реалізації державної політики з реформування адміністративної системи.

Особливо варто відзначити постійну турботу щодо стану справ у громаді, про необхідність можливої допомоги у вирішенні тих чи інших нагальних місцевих питань та проблем.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь