Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Працівники Вигодянської сільської ради та КПВС «Водограй» 17 вересня взяли участь в екологічній акції з нагоди Всесвітнього дня прибирання та благоустрою територій «World Clean Up Day!»

Дата: 17.09.2021 15:04
Кількість переглядів: 168

З метою формування національної культури чистоти, дбайливого ставлення до довкілля та благоустрою території, працівники Вигодянської сільської ради та КПВС «Водограй» 17 вересня взяли участь в екологічній акції з нагоди Всесвітнього дня прибирання та благоустрою територій «World Clean Up Day!».

Локацією для прибирання обрано територію майбутнього парку. Було здійснено покос та збір пожухлої трави, вирубка чагарників, в результаті чого КПВС «Водограй» було вивезено три машини сміття. Власним прикладом представники місцевого самоврядування закликали жителів Вигодянської громади приєднуватися до акцій з благоустрою і постійно підтримувати чистоту, адже чисті села – показник культури і вихованості місцевих мешканців.

Ми хочемо, щоб наші населені пункти громади завжди були чистими та ошатним. Тож будьмо справжніми господарями на своїй території і не допускаймо байдужого ставлення до довкілля. А результати сьогоднішнього дня ще раз доводять, що спільна робота – запорука успіху в будь-яких починаннях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь