Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

У цей четвер, 23 вересня, під керівництвом голови Вигодянської сільської ради Алли Рибачок відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини.

Дата: 24.09.2021 12:02
Кількість переглядів: 192

У цей четвер, 23 вересня, під керівництвом голови Вигодянської сільської ради Алли Рибачок відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини. На порядку денному розглядалося 9 питань, які стосувалися надання громадянам дозволу органу опіки на вчинення правочину щодо нерухомого майна; надання статусу дитини-сироти; доцільності/недоцільності позбавлення батьківських прав; затвердження протоколу №2 місцевої комісії з питань формування пропозицій щодо потреби у субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа у Вигодянській сільській раді.

У ході розгляду приймалися до уваги умови проживання сімей, потреби дітей, відносини в сім`ї, ставлення батьків до виконання їх батьківських обов`язків, забезпечення батьками належного догляду за дітьми. Було заслухано представників сторін заявників та з усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які направлені на забезпечення соціально-правового захисту малолітніх та неповнолітніх дітей згідно чинного законодавства.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь