Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

23 вересня 2021 року відбулося засідання виконавчого комітету Вигодянської сільської ради під головуванням сільського голови Алли Рибачок

Дата: 24.09.2021 12:04
Кількість переглядів: 180

23 вересня 2021 року відбулося засідання виконавчого комітету Вигодянської сільської ради під головуванням сільського голови Алли Рибачок. У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Члени виконавчого комітету, заслухавши інформацію методиста управління ОКМС Алли Кучер, прийняли рішення про затвердження плану заходів до Дня працівників освіти, Дня вихователя та всіх дошкільних працівників, дня українського козацтва та Дня захисника України у Вигодянській територіальній громаді.

Керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Катерина Гюльахмедова довела інформацію про необхідність затвердження Положення про квартирний облік при виконавчому комітеті Вигодянської сільської ради. За результатами обговорення члени виконкому одноголосно підтримали відповідний проєкт рішень.

Також, заслухавши Катерину Гюльахмедову, яка доповіла про зміни у законодавстві щодо реєстрації колективних договорів, угод та змін до них, члени виконкому прийняли відповідне рішення з цього питання.

Окрім того, були розглянуто ряд питань захисту прав дітей, Так, виконком взявши до уваги висновок засідання комісії з питань захисту прав дітей при виконавчому комітеті сільської ради надали дозвіл на вчинення правочину (дарування будинку) не порушуючи прав та інтересів малолітніх дітей, затвердили рішення про надання статусу дитини-сироти, рішення про затвердження висновку органу опіки та піклування щодо доцільності позбавлення батьківських прав та ін.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, також було питання про надання материріальної допомоги жителям Вигодянської громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь