Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Святковий концерт для працівників закладів дошкільної освіти Вигодянської громади

Дата: 26.09.2021 12:10
Кількість переглядів: 206

Напередодні Всеукраїнського дня дошкілля, 24 вересня, у Кам’янському будинку культури пройшов святковий концерт для працівників закладів дошкільної освіти Вигодянської громади.

Розпочалась святкова програма з теплих і щирих слів привітання від сільського голови Алли Рибачок, яка висловила сердечну вдячність за невтомну працю, за любов до дітей, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання та побажала затишку й тепла, радості й позитиву, достатку родинам і доброго здоров’я усім учасникам освітнього процесу. Свої найщиріші вітання висловив протоієрей Василь Шостак, зазначивши, що професія працівника дошкільної освіти вимагає глибокої самовіддачі, значного терпіння та нескінченної любові до своєї справи і побажавши міцного здоров’я, щастя, добра та натхнення.

Разом з начальником управління ОКМС Валентиною Грабовською, очільниця ОТГ вручила директорам ЗДО у подарунок ламінатори та грамоти на колектив, у яких виносилася подяка за сумлінну працю, вагомі трудові здобутки, високий професіоналізм та великий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління. Почесні грамоти як найкращі працівники отримали: Аветисян О.В. (вихователь Кам’янського ЗДО), Іванченко М.І. (вихователь Василівського ЗДО), Кімінчіжі М.С (музичний керівник Вигодянського ЗДО), Тимофєєва В.О. (вихователь Березанського ЗДО), Пискір Т.Л. (вихователь Секретарівського ЗДО), Узун Н.Ю. (вихователь Петрівського ЗДО), Глужецька Ю.А. (вихователь Кам’янського ЗДО), Забунова О.В. (вихователь Дослідненського ЗДО) та Костантінова Л.Є., яка вже 30 років віддає всю себе дітям та їх вихованню.

Справжнім подарунком для вихователів та працівників закладів дитячої освіти громади став концерт, підготовлений артистами Березанського, Кам’янського та Петрівського будинків культури. Привітання для своїх колег приготували і працівники Секретарівського, Березанського та Кам’янського садочків. Концертна програма була яскравою та насиченою. Свято пройшло в теплій атмосфері, а учасники художньої самодіяльності, своїми виступами, подарували присутнім чудовий настрій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь