Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Оголошення Про внесення змін до розпорядження № 411-СР від 13 грудня 2021 року «Про скликання чергової 17-ї сесії VІІІ скликання сільської ради»

Дата: 17.12.2021 16:30
Кількість переглядів: 917

 

вИГОДЯНСЬКА сільська рада

ОДЕСЬКОГО району ОДЕСЬКОЇ області

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ     

 

17 грудня 2021 року

 

№   417-СР     

          

  

      Про внесення змін до розпорядження № 411 від

     13 грудня 2021 року  «Про скликання  чергової  17-ї сесії

      VІІІ скликання сільської ради»

 

      Відповідно до ст.. 42   Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні”,

 

  1. Внести зміни до розпорядження від № 411 від  13 грудня 2021 року , додавши до                 п. «Різне» порядку денного наступні питання:

 

        -  Про внесення змін до рішення  сесії сільської ради від 08 жовтня № 616-VIII скликання «Про створення комунального закладу « Центру культури та дозвілля» Вигодянської сільської ради Одеського району  Одеської області з філіями»;

       - Про відміну рішення № 801-VIII від 08.10.2021 р. «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності кадастровий номер 5121081700:02:001:0134, площею 2,6041 га, для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти, за адресою: Одеська область, Одеський район, с. Вигода, вул. Шкільна 23»;

        - Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо  інвентаризації земельної ділянки комунальної власності кадастровий номер 5121081700:02:001:0134, площею 2,6041 га, для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти, за адресою: Одеська область,Одеський  район, с. Вигода, вул. Шкільна 23.

 

       2.Затвердити у новій редакції перелік питань, що виносяться на 17-е засідання Вигодянської сільської ради сесії 23 грудня 2021 року( додається).

       3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на секретаря сільської ради Ясінковську Г.В..

 

       Вигодянський сільський голова                                                                 А.Ю.Рибачок 

 

 

 

 

 

 

Виконавець:

секретар виконкому

К.Р.Гюльахмедова

753-10-02

                                      

 

                                           

                                                                                               Додаток

                                                                                                                 до розпорядження

                                                                                                           сільського голов

від 17 грудня 2021 року № 417

 

 

 

Перелік питань, що виносяться на 17-е засідання Вигодянської сільської ради сесії 23 грудня 2021 року

 

 

  1. Про місцевий бюджет Вигодянської сільської ради на 2022 рік.
  2. Про затвердження розпоряджень по Вигодянській сільській раді, прийнятих в міжсесійний період та наказів по управлінню освіти, культури, молоді та спорту Вигодянської сільської ради прийнятих в міжсесійний період;
  3. Про упорядкування умов оплати праці посадових осіб, службовців та робітників зайнятих обслуговуванням органів місцевого самоврядування Вигодянської  сільської ради та її виконавчих органів.
  4. Про упорядкування умов оплати праці посадових осіб фінансового управління Вигодянської  сільської ради.
  5. Про упорядкування умов оплати праці посадових осіб служби у справах дітей Вигодянської  сільської ради.
  6. Про упорядкування умов оплати праці посадових осіб відділу соціального захисту населення сільської ради.
  7. Про умови оплати праці,  преміювання, встановлення доплат, надбавок та надання матеріальної допомоги працівникам комунального закладу «Центр культури та дозвілля Вигодянської сільської ради».
  8. Про затвердження Програми поводження з безпритульними тваринами на території Вигодянської сільської ради Одеського району Одеської області на 2022-2024 роки
  9. Про затвердження Програми поводження з тваринами та  регулювання чисельності безпритульних тварин  гуманними методами на території Вигодянської сільської територіальної громади на 2022 - 2024 роки.
  10. Про затвердження  Положення про ланку територіальної  підсистеми єдиної державної системи  цивільного захисту Вигодянської сільської ради
  11. Про закриття бібліотеки-філії села Курган.
  12. Про внесення змін до рішення сесії сільської ради № 369-VIII скликання від  26 липня 2020 року «Про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки».
  13. Про включення нерухомого майна до Переліку першого типу об’єктів оренди комунальної власності Вигодянської сільської ради щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду на аукціоні, затвердження умов оренд майна та оголошення аукціонів.
  14. Про перейменування вулиць  в селі Василівка Одеського району Одеської області.
  15. Про  взяття на баланс Вигодянської сільської ради трансформаторних підстанцій з подальшою передачею у власність ДТЕК «Одеські Електромережі».
  16. Про надання згоди на безоплатне прийняття нерухомого майна з державної власності в комунальну власність
  17. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Гайдукову Євгену Валерійовичу земельної ділянки орієнтовною площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  18. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Реуца Олександру Сергійовичу земельної ділянки орієнтовною площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  19.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Матвійко Сергію Івановичу земельної ділянки орієнтовною площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  20.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Буртовій Олені Леонідівні земельної ділянки орієнтовною площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  21. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Кузьменко Віталію Валерійовичу земельної ділянки орієнтовною площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  22. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Іщенко Лідії Володимирівні земельної ділянки орієнтовною площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  23. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Добриніну Євгенію Вікторовичу земельної ділянки орієнтовною площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район,  Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  24.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою,щодо відведення у власність гр. Капітула Сергію Георгійовичу земельної ділянки орієнтовною площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  25. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Руденському Роману Вікторовичу земельної ділянки орієнтовною площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою:  Одеська область, Одеський  район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  26.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Литвинову Володимиру Андрійовичу земельної ділянки орієнтовною площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  27. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Жерновому Максиму Михайловича земельної ділянки орієнтовною площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  28.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Білокопита Тетяні Миколаївні земельної ділянки орієнтовною площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  29. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Іващенко Максиму Михайловичу земельної ділянки орієнтовною площею 0,1200 га для ведення садівництва за адресою: Одеська область, Одеський  район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  30. Про надання дозволу гр. Цуканову Юрію Ігоревичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,7500 га,для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район,  Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  31.  Про надання дозволу гр. Зайцеву Олегу Вікторовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,6800 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  32. Про надання дозволу гр. Логачевій Любов Сергіївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,7000 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район,  Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  33. Про надання дозволу гр. Кузубяк Івану Степановичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,7600 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  34. Про надання дозволу гр. Шуй Ользі Іванівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,7600 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  35. Про надання дозволу гр. Холодкову Сергію Івановичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,8700 га,для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район,  Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  36. Про надання дозволу гр. Холодкову Івану Сергійовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 1,0000 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  37.  Про надання дозволу гр. Драненко Сергію Олександровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,7200 га, для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  38. .Про надання дозволу гр. Черватюк Тамарі Миколаївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,1513 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)за адресою: Одеська область, Одеський район, село Вигода, вулиця  Ювілейна, буд. 39.
  39. Про надання дозволу гр. Роман Юрію Михайловичу та гр. Роман Інні Дмитрівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,2500 га, у спільну часткову власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Одеський район, село Сонячне, вулиця Миру, 26.
  40. Про надання дозволу гр. Перчик Олександру  Олександровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,1669 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Одеський район, селище Дослідне, вулиця  Садова, буд. 26.
  41. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Волошановській Ользі Рафаілівні земельної ділянки орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  42. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Вініченко Віталію Володимировичу земельної ділянки орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада  (за межами населеного пункту)
  43. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Лісниченко Тетяні Павлівні земельної ділянки орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  44. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Кудря Ірині Анатоліївні земельної ділянки орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  45.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність гр. Холодковій Лесі Вікторівні земельної ділянки орієнтовною площею1,0000 га для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  46. Про затвердження Технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) площею 0,2279 га, та безоплатну передачу гр. Левчук Ользі Андронівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),яка розташована за адресою: Одеська область,  Одеський район, село Березань,  вул. Шкільна, 38.
  47. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) площею 0,2500 га, та безоплатну передачу гр. Огренич Олександру Володимировичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, село Василівка,  вул. Калініна, 16.
  48. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) площею 0,1988 га,та безоплатну передачу гр. Кока Наталії Георгіївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, село Вигода,  вул. Шилова, 90.
  49. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Романову Олександру Володимировичу земельної ділянки площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),за адресою: Одеська область, Одеський район, село Василівка, вул. Зелена, 58.
  50. Про надання дозволу гр. Сторчак Неллі Володимирівні на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність,  площею 0,2500 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Одеський район, село Василівка, вулиця  Кірова, 91.
  51. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) загальною площею 4,1162 га та безоплатну передачу гр. Лисенко Тетяні Володимирівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Вигодянської сільської ради Одеського  району Одеської області (за межами населеного пункту)
  52.  Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) загальною площею 3,6244 га та безоплатну передачу гр. Лисенко Тетяні Володимирівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Вигодянської сільської ради Одеського  району Одеської області (за межами населеного пункту)
  53. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) загальною площею 3,7258 га та безоплатну передачу гр. Бальцер Ользі Вікторівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Вигодянської сільської ради Одеського  району Одеської області (за межами населеного пункту).
  54. .Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Троцюк Оксані Олександрівні земельної ділянки площею 1,0000 га для ведення особистого селянського господарства,за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  55.  Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Доценко Надії Трохимівні земельної ділянки площею 1,0000 га для ведення особистого селянського господарства,за адресою: Одеська область, Одеський  район,Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  56. Про надання  дозволу гр. Роман Юрію Михайловичу на розробку Проекту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки  у власність, площею 0,1596 га, для   ведення особистого  селянського господарства  розташованої за адресою: Одеська область, Одеський район, село Сонячне, вулиця  Миру, 26.
  57. Про надання земельної ділянки в с. Вигода для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) (постановка в чергу гр. Реуца Олександра Сергійовича першочергово, як учасника бойових дій)
  58.  Про надання земельної ділянки в с. Василівка для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) (постановка в чергу гр. Неплій Віталія Миколайовича першочергово, як учасника бойових дій).
  59. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0059 га в оренду терміном на 5 років гр. Тімкован Ларисі Миколаївні  для будівництва і обслуговування будівель торгівлі за адресою: Одеська область, Одеський  район,село Василівка, вулиця Чапаєва, 30.
  60. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки площею 0,0210 га в оренду терміном на 5 років Василівському споживчому товариству Біляївської райспоживспілки для обслуговування  будівлі роздрібної торгівлі № 12 за адресою: Одеська область, Одеський  район,село Кам’янка, вулиця Центральна, 34.
  61. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Косюзі Олександру Васильовичу земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства,за адресою: Одеська область, Одеський район,село Березань, вул. Новобіляївська, 68.
  62. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Косюзі Наталі Валеріївні земельної ділянки площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою: Одеська область, Одеський район,село Березань, вул. Новобіляївська, 68 А.
  63. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування Вигодянської  загальноосвітньої школи I-III ступенів Вигодянської сільської ради для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти
  64. Різне.

     -  Про внесення змін до рішення  сесії сільської ради від 08 жовтня № 616-VIII скликання «Про створення комунального закладу « Центру культури та дозвілля» Вигодянської сільської ради Одеського району  Одеської області з філіями»;

       - Про відміну рішення № 801-VIII від 08.10.2021 р. «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності кадастровий номер 5121081700:02:001:0134, площею 2,6041 га, для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти, за адресою: Одеська область, Одеський район, с. Вигода, вул. Шкільна 23»;

        - Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо  інвентаризації земельної ділянки комунальної власності кадастровий номер 5121081700:02:001:0134, площею 2,6041 га, для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти, за адресою: Одеська область,Одеський  район, с. Вигода, вул. Шкільна 23.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь