Не дивлячись на карантин та посилення карантинних мір у Вигодянській громаді станом на 13 жовтня 2021 року працюють всі школи та дитячі садочки.

Дата: 13.10.2021 10:36
Кількість переглядів: 221

Фото без опису

Не дивлячись на карантин та посилення карантинних мір у Вигодянській громаді станом на 13 жовтня 2021 року працюють всі школи та дитячі садочки. Це стало можливим завдяки усвідомленню дирекціями закладів, а також самими педагогами та вихователями, важливості вакцинації на даний момент. Вакцинувалися педагоги не лише задля здоров’я, а й для покращання навчання. Адже рік освіти онлайн значно знизив успішність школярів.

Також з цього тижня у закладах загальної середньої освіти нашої громади запрацювали їдальні за новою реформою системи шкільного харчування дітей. Саме тому учні 1-4 класів та діти-пільговики мають змогу добре та корисно пообідати на перервах між уроками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь