Заходи до Дня Захисника України

Дата: 16.10.2021 11:34
Кількість переглядів: 223

В історії нашої Батьківщини є багато подій, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі.

14 жовтня – важлива дата. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, День утворення Української Повстанської Армії, а віднедавна й День Захисника України.

З цієї нагоди у цю п’ятницю, 15 жовтня, у Вигодянській об’єднаній територіальній громаді відбулись урочистості. У концертній залі Березанського будинку культури пройшов святковий концерт, приурочений цим знаменним датам. На урочистому святі були присутні воїни АТО, військовослужбовці, їх близькі люди, керівництво громади та громадськість.

Розпочався святковий захід традиційно під звуки Гімну України.

Привітала захисників зі святом сільський голова Алла Рибачок. Керівниця громади вкотре подякували нашим мужнім захисникам за їхню мужність та героїзм, які вони проявляють захищаючи незалежність та цілісність нашої держави. Військовослужбовці гідно продовжують традиції попередніх поколінь, і наразі несуть благородну місію, стоять на захисті свого народу та своєї рідної землі.

З нагоди свята учасники АТО отримали грамоти за особисту мужність та героїзм, проявлені під час виконання бойових завдань в зоні проведення антитерористичної операції на Сході України та матеріальну допомогу від голови громади. Почесною громотою за активну громадську позицію, патріотичне виховання молодого покоління, особисті заслуги у справі відродження національних традицій був нагороджений капітан козачества, сотник Зайков Ігор Іванович.

Чудовим подарунком для присутніх в залі став святковий концерт. Кожен народ оспівує свою землю, захищає і славить свою країну. Цього дня зі сцени звучало чимало пісень про мужність, відвагу та любов до рідної України у виконанні солістів, кавер-дуету «Сюрприз» та колективів Березанського, Курганського, Петрівського, Василівського будинків культур. Вигодянський театр-шоу на ходулях «Black Sea» і дитячі танцювальні колективи будинків культур вітали гостей прекрасними танцями.

До сьогодні вирішується доля і майбутнє України, але ми знаємо, що ми – єдині. Хочеться вірити, що настане мир.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь