Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

У закладах загальної середньої освіти сіл Березань та Кам’янка завершили ремонт просторих спортивних залів та роздягалень

Дата: 29.10.2021 15:23
Кількість переглядів: 305

У закладах загальної середньої освіти сіл Березань та Кам’янка завершили ремонт просторих спортивних залів та роздягалень. Об'єкти оновили за усіма сучасними стандартами. Займатися в таких спортзалах фізкультурою комфортно в будь-яку пору року.

В рамках проєкту будівельники провели внутрішньо-оздоблювальні роботи, оновили стелі, вирівняли підлогу та було приведено до ладу прилеглі приміщення, а саме інвентарні кімнати й кабінети для вчителів фізкультури.

Такі масштабні ремонтні роботи неможливі без підтримки місцевої влади та відповідного фінансування. Роботи фінансувалися з місцевого бюджету за рахунок освітньої субвенції та були під контролем сільського голови та начальника Управління ОКМС.

Завдяки цим ремонтам Березанський та Кам’янський заклади освіти отримали сучасний спортзал, а у селах з’явився додатковий імпульс для розвитку місцевих спортивних команд. Це гарна інвестиція в здоров'я наших дітей. Поступове відновлення освітніх закладів, спортивних споруд та інших важливих об’єктів соціальної інфраструктури буде тривати по всіх селах Вигодянської громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь