В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЦЬОГО РОКУ ВІДРЕМОНТУЮТЬ 333 КМ ДОРІГ ДЕРЖАВНОГО ЗНАЧЕННЯ

Дата: 19.01.2022 12:33
Кількість переглядів: 257

Фото без опису

В Одеській області у 2022 році заплановано відремонтувати 333 кілометрів доріг державного значення за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво». Це майже вдвічі більше, ніж було зроблено минулого року.

Про це повідомила Facebook-сторінка обласної Служби автодоріг.

«У 2021 році відновлено майже 170 кілометрів доріг державного значення Одещини. Ремонтні роботи на 11 дорожніх об’єктах є перехідними на 2022 рік», - зазначили в автодорі.

Так, продовжиться будівництво дороги до Одеського морського торговельного порту. Наразі ведуться роботи з влаштування бурових стовпів, стійок опор, ростверків та ригелів майбутньої естакади, перевлаштування комунікацій.

Триває будівництво ділянки автомобільної дороги Т-16-44 КПП «Лісне» – КПП «Малоярославець Перший» в обхід території Молдови. У 2021 році там було влаштовано 4,5 км нижнього шару асфальтобетоннного покриття.

Також очікується старт будівництва мостового переходу через Сухий Лиман. В даний момент ведуться роботи з коригування проєктної документації.

Продовжиться реконструкція траси Р-55 Одеса – Вознесенськ – Новий Буг. Минулого року там було влаштовано 1,5 км нижнього шару асфальтобетонного покриття.

Капітальний ремонт продовжиться на відтинках трас Т-16-44, Н-33 Одеса – Білгород-Дністровський – Монаші-/М-15/ та  Р-72 КПП «Старокозаче» – Білгород-Дністровський.

Крім цього, на іншій ділянці дороги Т-16-44 пройде поточний середній ремонт. Ремонтом буде охоплено також дороги Т-16-27 КПП «Серпневе» – Тарутине – Арциз – Сарата, Т-16-08 Болград – Кубей – Арциз та Т-16-15 КПП «Великоплоске» – Новопетрівка – Цебрикове – Знам’янка – Березівка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь