Підсумки 2021 року: футбол

Дата: 22.11.2021 11:06
Кількість переглядів: 200

Фото без описуФото без опису

Достойно фінішувала у 2021 році велика дружна родина юнацьких та дорослих футбольних команд Вигодянської громади. Наші талановиті футболісти за сприяння та матеріальної підтримки сільського голови взяли участь у складі команд ЮФК «Березань» (збірна команда сіл Березань, Вигода, Курган), ЮФК «Каменка» (збірна команда сіл Кам'янка, Секретарівка, Василівка), ФК «Петровское» с. Петрове, ФК «Опытное» (збірна команда с. Дослідне та с. Березань), ФК «Каменка» (зібрна команда с. Кам'янка та с. Червона Гірка) у змаганнях з футболу серед аматорських команд під егідою ГО «Біляївська районна федерація футболу» сезону 2021 року. А футбольний клуб «Олімп» взяли участь у Чемпіонаті Одеської області 2021, де гідно показали себе.

ЮФК «Березань» завершив футбольний сезон цього року на першій позиції турнірної таблиці чемпіонату, ЮФК «Каменка» на восьмій позиції. Футбольні команди «Петровское», «Опытное» та «Каменка» зайняли восьме, десяте та одинадцяте місця, відповідно, серед дорослих.

Ми від щирого серця вітаємо наших зірок футболу з такими чудовими результатами. Ви гідно представили Вигодянську громаду на цих змаганнях. Ми всіма вами пишаємося та дякуємо. Бажаємо і надалі йти у такому темпі та завжди перемагати. Тренеруйтеся, вдосконалюйтесь, ставайте кращими, а, зі свого боку, керівництво ОТГ буде надавати підтримку та сприяти розвитку як футболу, зокрема, так і будь-якому виду спорту загалом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь