Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Вчора, 23 листопада, під головуванням Вигодянського сільського голови Алли Рибачок, відбулось чергове засідання виконавчого комітету сільської ради.

Дата: 24.11.2021 11:14
Кількість переглядів: 169

Вчора, 23 листопада, під головуванням Вигодянського сільського голови Алли Рибачок, відбулось чергове засідання виконавчого комітету сільської ради. За участю секретаря сільської ради Ганни Ясінковської, керуючої справами виконавчого комітету Катерини Гюльахмедової, старост населених пунктів громади та керівників окремих структурних підрозділів розглянуто 13 питань порядку денного.

Згідно плану роботи виконавчого комітету члени виконкому заслухавши інформацію начальника фінансового управління Ольги Лаптєвої, обговорили проект місцевого бюджету Вигодянської сільської ради на 2022 рік.

В ході засідання затверджено рішення про заходи до Дня інваліда та План заходів щодо забезпечення соціального захисту бездомних осіб та осіб, безпритульних та безоглядних дітей в осінньо-зимовий період, у складних погодних умовах та під час надзвичайних ситуацій.

Також члени виконавчого комітету, взявши до уваги інформацію Катерини Гюльахмедової, прийняли рішення «Про призначення відповідальної особи за розгляд справ про адміністративні правопорушення передбачені статтями 197, 198 КУпАП».

Окремо було обговорено членами виконкому та підтримано рішення, що стосувалося виділення та надання матеріальної грошової допомоги.

Начальник відділу соціального захисту населення Наталя Саакян виступила з інформацією «Про впорядкування черги та затвердження контрольного списку осіб, які потребують поліпшення житлових умов, та перебувають на квартирному обліку виконавчого комітету Вигодянської сільської ради Одеського району, Одеської області».

Окрім того, було надано два дозвіл на зміну поштової адреси житловому будинку.

Затвердили члени виконавчого комітету і питання, попередньо опрацьовані комісією сільської ради з питань захисту прав дитини. Зокрема, що стосується призначення опікуна над неповнолітньою дитиною та надання дозволу на укладання договору дарування житлового будинку.

За рішенням виконавчого комітету також було надано дозвіл на внесення змін до штатних розписів закладів дошкільної освіти та культури.

Заслухавши інформацію директора КП «Водограй» Геннадія Єлсукова про включення до структури комунального підприємства механіка-слюсаря у зв’язку зі збільшенням одиниць техніки виконавчий комітет вніс зміни до рішення виконкому сільської ради №4 від 21.12.2020 року «Про затвердження структури та граничної штатної чисельності комунального підприємства «Вигодянський сількомунгосп» «Водограй» на 2021 рік».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь