Ремонт дороги Кам’янка-Червона гірка

Дата: 07.12.2021 11:43
Кількість переглядів: 198

Сьогодні стан благоустрою села потребує покращення і має ряд проблемних питань. Так, одним із пріоритетних та наболілих питань є ремонт доріг. У кожному населеному пункті громади є проблемні дороги, які потребують ремонту та догляду.

Однією з найпроблемніших доріг, до недавнього часу, було дорога Кам’янка-Червона гірка, на якій більше 10 років не проводилося навіть гравійно-щебневий ремонту. Це пов’язано з недостатнім обсягом фінансування яке виділялось на ремонт і утримання мережі доріг місцевого значення, що і призвело до значного погіршення техніко-експлуатаційного стану, а особливо до розрушення покриття та виникнення ямковості.

За ініціативи керівництва громади, сприяння та підтримки депутата Одеської обласної державної адміністрації Марини Зінченко було відремонтовано приблизно 14 км дороги Кам’янка-Червона Гірка. В процесі ремонту виконано ліквідацію вибоїн покриття, влаштування вирівнюючого шару та укладення вторинного асфальту.

Відтепер жителі та гості Кам’янського старостинського округу матимуть матимуть безперешкодний доступ до послуг з перевезення автомобільним транспортом, зокрема перевезення дітей з інших населених пунктів до школи та дитячого садка, користуватися послугами перевізників, які раніше відмовлялися заїжджати до села Червона Гірка через аварійний стан дороги. Даний захід дозволив підвищити безпеку руху та комфортність пересування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь