Наші футболісти - гордість громади

Дата: 10.12.2021 12:30
Кількість переглядів: 220

Футбол – це одне з найбільш доступних, популярних і масових засобів фізичного розвитку та зміцнення здоров'я. Колективний характер футбольної діяльності виховує почуття дружби, товариства, взаємодопомоги, розвиває такі цінні моральні якості, як почуття відповідальності, повага до партнерів і суперників, дисциплінованість, активність.

І наші футболісти-аматори зі ЮФК «Березань» (збірна команда сіл Березань, Вигода, Курган) та їх інструктор зі спорту й керівник команди Александр Заблоцкий, усюди та завжди проявляють ці якості. Саме це допомагає їм ставати володарями кубків та підкорювачами спортивних вершин.

9 грудня 2021 року у Вигодянському будинку культури на початку чергового засідання виконавчого комітету сільським головою Аллою Рибачок та начальником Управління ОКМС Валентиною Грабовською молоді зірки Вигодянської громади у футболі - Кантя Олександр, Ярема Ігор , Шаповал Андрій, Тарагонский Олександр, Радковский Євгеній, Шеменєв Віталій, Торговицький Олег, Слома Миколай, Безвершук Олександр, Мохаммад Аріан, Капустян Ігор, Онуфрієв Даніїл, Яремчук Дмитрій, Клименко Максим, Гащук Андрій, Філіпенко Максим - були нагороджені грамотами за перше місце у змаганнях з футболу серед аматорських команд під егідою ГО «Біляївська районна федерація футбол» сезону 2021 року й приємними подарунками.

Молодці! Так тримати! Бажаємо успіху юним гравцям і чекаємо від вас нових перемог у всіх ваших справах та, безумовно, красивих і шляхетних футбольних матчів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь