Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Наші футболісти - гордість громади

Дата: 10.12.2021 12:30
Кількість переглядів: 180

Футбол – це одне з найбільш доступних, популярних і масових засобів фізичного розвитку та зміцнення здоров'я. Колективний характер футбольної діяльності виховує почуття дружби, товариства, взаємодопомоги, розвиває такі цінні моральні якості, як почуття відповідальності, повага до партнерів і суперників, дисциплінованість, активність.

І наші футболісти-аматори зі ЮФК «Березань» (збірна команда сіл Березань, Вигода, Курган) та їх інструктор зі спорту й керівник команди Александр Заблоцкий, усюди та завжди проявляють ці якості. Саме це допомагає їм ставати володарями кубків та підкорювачами спортивних вершин.

9 грудня 2021 року у Вигодянському будинку культури на початку чергового засідання виконавчого комітету сільським головою Аллою Рибачок та начальником Управління ОКМС Валентиною Грабовською молоді зірки Вигодянської громади у футболі - Кантя Олександр, Ярема Ігор , Шаповал Андрій, Тарагонский Олександр, Радковский Євгеній, Шеменєв Віталій, Торговицький Олег, Слома Миколай, Безвершук Олександр, Мохаммад Аріан, Капустян Ігор, Онуфрієв Даніїл, Яремчук Дмитрій, Клименко Максим, Гащук Андрій, Філіпенко Максим - були нагороджені грамотами за перше місце у змаганнях з футболу серед аматорських команд під егідою ГО «Біляївська районна федерація футбол» сезону 2021 року й приємними подарунками.

Молодці! Так тримати! Бажаємо успіху юним гравцям і чекаємо від вас нових перемог у всіх ваших справах та, безумовно, красивих і шляхетних футбольних матчів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь