Турбота про дітей - одне із найважливіших завдань

Дата: 17.12.2021 14:20
Кількість переглядів: 220

Трагедії, які, на жаль, сталися у нашій країні останнім часом через пожежі, ще раз поставили питання про важливість забезпечення пожежної безпеки в будівлях, де знаходяться діти.

Діти, які здобувають освіту у Вигодянській громаді, мають отримувати якісні освітні послуги у безпечних і комфортних умовах. Для того, аби створити такі умови навчання, заклади загальної середньої освіти та дитсадки в нашій ОТГ оснащують системою автоматичної пожежної сигналізації або проводять заміну старої.

Вигодянською сільською радою спільно із Управлінням ОКМС у 2021 році ініційовано встановлення системи пожежної сигналізації у Вигодянському ЗЗСО І-ІІІ ст. та Кам'янському ЗЗСО І-ІІІ ст. Роботи з облаштування виконано за кошти освітньої субвенції.

Усі приміщення закладів оснастили димовими та ручними приладами сповіщення, системою звукового сповіщення та встановили контрольно-приймальний прилад.

Сподіваємося, що ніколи не почуємо сповіщення про пожежу ні в одному із закладів освіти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь