Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

1 СТАДІОН, 3 СПОРТИВНИХ ШКОЛИ, 1 СПОРТКОМПЛЕКС ТА 1 СПОРТИВНИЙ МАЙДАНЧИК – РЕЗУЛЬТАТ РЕАЛІЗАЦІЇ НА ОДЕЩИНІ ПРОГРАМИ ПРЕЗИДЕНТА «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО»

Дата: 24.01.2022 16:55
Кількість переглядів: 226

«У грудні 2021-го відбулась відкриття легкоатлетичного манежу комунального закладу «Одеська обласна школа вищої спортивної майстерності «Олімпієць», який капітально відремонтували в рамках програми Президента «Велике Будівництво». Зазначу для Одещини – це свято, тому що саме «Олімпієць» – це кузня майстрів спорту міжнародного класу, чемпіонів та призерів Олімпійських, Паралімпійських та Дефлімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи» – сказав підводячи підсумки реалізації програми Президента «Велике Будівництво» в області голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький.

?

В селі Кам’янка Ізмаїльського району завершено капітальний ремонт басейну в приміщені Палацу спорту імені Миколи Миндру. В рамках «Великого Будівництво» в Одесі з’явився спортивний комплекс в Міжнародній академічній школі. В Болградському районі, в Тарутино, проведено реконструкцію спортивного майданчику для міні-футболу, а в Білгороді-Дністровському – капітальний ремонт стадіону місцевої ДЮСШ.

«В Ізмаїлі – реконструйовано спортивну школу. До речі, будівництво Ізмаїльського палацу спорту, спорудження якого тривало дев’ять років, завершилося у 2021 році завдяки включенню об’єкту до програми «Велике будівництво». Зведення спорткомплексу відбувалося із застосуванням сучасних технологій, що дає змогу створити максимально комфортні умови для маленьких і дорослих спортсменів Ізмаїла. Палац спорту складається з п’яти блоків, у яких розміщено великий багатофункціональний зал для командних видів спорту, 25-метровий плавальний басейн з глядацькими трибунами на 250 місць, адміністративно-побутовий блок, тренажерні зали, зал для змагань із силових видів спорту з глядацькими трибунами на 40 місць. Пропускна здатність спортивного закладу – 160 відвідувачів за зміну. На території палацу спорту розташовано ролердром для тренувань скейтбордистів, баскетбольний і волейбольний майданчики, майданчики для занять гімнастикою, тенісний корт, бігові доріжки, площинні спортивні споруди. Також тут є сучасні дитячі майданчики та простір для відпочинку. Для доступу маломобільних груп населення у будівлі палацу спорту встановлено пандуси» – зазначив голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь